Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wstajemy i jak mowimy sobie "dzien doberek" i takie tam, to odrazu wlaczamy maxxx`a i zazwyczaj wylaczamy dopiero wieczorem
nio, ale zdarzylo mu sie tez hh sluchac i szczegolnie nie protestowal
hihi
lezelismy i bawilismy sie popoludniu, a on wyciagnal sobie smoczka z buzi i chcial sie podzielic z mamusia
hi hi smial sie przy tym jak niewiem co i probowal trafic mi do buzi;-) aparat jeden, dobrze, ze dydus miekki, bo oczy bym miala popodbijane
hi hi ale jak wkoncu trafil to byl przeszczesliwy i troche zdziwiony, ze mu jego dydka zabralam;-)Julian też nakrywa sobie głowę kocykiem albo pieluszką.A my nie mamy telewizora, więc nie wiem, czy młoda lubiSłucha ze mną radia
I nabyła nową umiejętność. Potrafi się nakryć - tzn. całą głowę - pieluszką lub kocykiem. Drze się na całego, bo już odkryć się nie umie.
Dzisiaj nawet tak zasnął. 
Muzykę podajemy synkowi wszelkiego rodzaju: od tatusia dostaje porcję klasycznej i rymowanki śpiewane po angielsku, od mamusi rock‘a, trochę ambitniejszego pop’u i muzykę filmową. 
To zupełnie niesamowite jak nowo nabytą umiejętność taki maluch testuje na różne sposoby. :-)Potrafi się nakryć - tzn. całą głowę - pieluszką lub kocykiem. Drze się na całego, bo już odkryć się nie umie.

, super umie sie przekręcać na boki i dziś się jej udało przewrócić na brzuszek
super podoba jej się lusterko
cieszy sie jak głupoolek do swojego odbicia.... i nie lubi usypiać bez swojego kocyka lub bez żyrafki

lezelismy po obiedzie na lozku, bawilismy sie misiami, a on przewrocil sie z pleckow na brzuszek;-) myslalam, ze to przez przypadek mu sie udalo, ale zaraz obrocil sie znowu na plecy, pogugal troche i znowu fik na brzuch
a jak sie troche od niego odsunelam, to tak kombinowal, ze wkoncu znalazl sie kolo mnie:-)No proszę jaki sprytny słodziaknio a nasz Mlody wlasnie mnie zadziwillezelismy po obiedzie na lozku, bawilismy sie misiami, a on przewrocil sie z pleckow na brzuszek;-) myslalam, ze to przez przypadek mu sie udalo, ale zaraz obrocil sie znowu na plecy, pogugal troche i znowu fik na brzuch
a jak sie troche od niego odsunelam, to tak kombinowal, ze wkoncu znalazl sie kolo mnie:-)