Konstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:-
-
-(,depiluje tatusiowi klatę

a jaka zadowolona jest z siebie bo tatuś takie śmieszne dźwięki wydaje

.K jest znacznie mniej z tego powodu szczęśliwy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Konstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:--
![]()
Znam ten ból...Mój Mati za to uwielbia uprawiać kickboksing, lub jak to mawia mój maz "machamy wszystkim co mamy" , a ze najbardziej lubi to robic na przewijaku to cierpi mój brzuch i cycki![]()
moja też tak do niedawna miała, poematy żałobne wygłaszała. potrafila tak o 5 rano gadac z pól godzinyHejo!!!
Jak tak czytam, to niektóre Wasze maluchy już mocno wyprzedzają moją Anię. No ale w końcu między nimi nawet półtora miesiąca różnicy bywa...
Ania za to dzisiaj rozgadała się strasznie do maskotek w łóżeczku i zabawek w bujaczku. Szkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)
hehehe mojego M Wojtuś chciał ostatnio oskalpować, zadowolony jak dzika kaczka trzymał M za włosy, a im bardziej M ryczał, tym Młody głośniej się śmiał, Dexter mi rośnieKonstancja ma nowe zastosowanie palców u stóp...nie,nie bierze ich jeszcze do buzi:--
![]()
No jak na kogo, na tatusiaSzkoda tylko, że głównie jej ton głosu przypominał żalenie się ;-) Ciekawe na kogo ;-)