Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

super! Brawka dla Zuzi 
, daje slicznie buzi i jest małym przytulaskiem, lubi przyjść i się ukochać, przytulić, ucałować, uwielbiam go!
. Mówię Michaś idziemy na dwór, a mały pędem do przedpokoju po kurtkę i po buty
.
Uwieczniłam to na zdjęciu
.
)nie zapadlo w pamiec.
Ojjj,jak sie mylilam!

) i mowie : "Zuzia,jak robi Kaczynski?",a Zuzia mi na to "Kwa kwa!".

:-)
:-(wiem,że niektóre dzieci tak mają...ale dlaczego mój??? Cudnie mówi tata,mama,baba,dziadzia,pokazuje jak robi piesek,osiołek i kaczuszka.Naśladuje odkurzacz;-)lubie się bawic w Aku-ku,ence-pence w której ręce i grać w piłkę z okrzykami hyrra i gol,oczywiście on tylko wtedy krzyczy "OOOOOOO"
,mówię idziemy na dwór, to Michaś leci i przynosi swoje wyjściowe buciki, potem idzie do przedpokoju i wyciąga rączki do kurteczki
moja mądrala. Jak mu powiem że będzie jeść, to idzie do swojego krzesełka i czeka żeby go tam włozyć
Jest masę takich sytuacji, w których prawidłowo reaguje na to co mu się powie.
leżelismy jeszcze w łóżku, mały wgramolił się do nas i leżał w środku, dalismy sobie z M. buzi
a Michaś odepchnął tatę i sam dał mi buzi
:-), zazdrośnik mały, potem spróbowalisy raz jeszcze i znów to samo
.
i pastował wszystkim papucie, potem zaczął tą pastą pukać mnie po głowie, to mu powiedziałam, że tak nie wolno, że mamusię boli, a on zrobił wtedy smutną -taką skrzywioną minkę i dał mi buzi
:-);-)
byłam zaskoczona że rozumie 
:-), teraz jest super bystrzachą i każdego swojego równieśnika by sprzedał i kupił