reklama

Postepy Naszych Dzieciatek. :-D

reklama
u nas też do raczkowania jeszcze droga daleka, no chyba że mnie córcia zaskoczy. dopiero od jakiś 3 tygodni się turla, leżenia na brzuszku nigdy nie lubiła, ale za to coraz ładniej siedzi, nie kiwa się na boki tylko czasem straci równowagę i poleci do tyłu.

z gadaniem jest super. czasem pojawia się mama albo baba, a najczęściej robi usteczka w trąbkę i gada sobie eo eo eo:-)

ja chce moje malenstwo zapisac do szkoly plywania dla niemowlat w aquaparku:tak: raz w tygodniu po 30 minut fajna zabawa i gimnastyka dla miesni i stawow dziecka w istotny sposob wplywaja na tempo i jakosc rozwoju fizycznego i umyslowego malenstwa czyli same plusy i nie moge sie doczekac tych lekcji:tak:

Postęp, postęp Luczynko!
tylko ciekawe po kim to ma po Tacie czy Mamie?:oo2::-D :oo2:

Chyba predzej po mnie :-p Jak bylam jeszcze dzieckiem to moja najlepsza forma walki w bitwach z rodzenstwem bylo wlasnie gryzienie :eek: :-D na co przeciwnicy bardzo narzekali :tak: :-D :-D :-D a teraz mam dziwne upodobania bo lubie robic u G. na szyji podgryzane lekko "malinki" :-p :zawstydzona/y: :tak: ale to juz takie skrzywienie z lekka :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry