reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Postępy naszych pociech

ja chcialam wam zakomunikowac ze bartek wczoraj po raz pierwszy sam usiadl w lozeczku!! :-) :-)
polozylam go na popoludniowa drzemke, wracam zerknac czy jeszcze spi a on slodko siedzi i rozglada sie po pokoju!!! :tak: :-)

no i brawo za postepy Maksiu!!!

reklama
oj magdalena to teraz będziesz miała wesoło - mój Maks jak się nauczył sam siadać to potem przez ponad tydzień bezustannie przez cały dzień kładł się na brzuch i siadał:-) i była to dla niego najlepsza zabawa:-)

a ponieważ zawsze mu klaskałam jak usiadł to teraz jak siada to zawsze sam sobie klaszcze - no i dziś obudziło mnie klaskanie w łóżeczku, bo Maks usiadł rano i zamiast wołać to sobie klaskał:-D :-D :-D :-D

:-) :-)

no z tym klaskaniem!! Bartek tez sam sobie brawo robi!! :-) swietnie to wyglada. jak zrobi cos fajnego lub trudnego to sie smieje od ucha do ucha i bije sobie brawo, dowartosciowuje sie chlopak!! :-D

pare minut temu Bartus zrobil pare kroczkow (przy raczkowaniu) do przodu!! :-) :-) nie wierzylam wasnym oczom :-D troszke niepewnie mu to idzie, ale mysle za pare dni bedzie smigal jak szalony hehe!! :-)

Paula nauczyla sie wolac do mnie "mamma". jak slyszy ze wchodze do mieszkania, jestem w innym pokoju albo jest na rekach u kogos innego to wyciaga raczki i wola mnie. poza tym mamy jakis chyba trudny okres bo nie chce byc sama ani prze chwile. dotad bawila sie sama nawet dosc dlugo w lozeczku a teraz ma alergie na lozeczko. dzis siedzialysmy sobie razem na sofie - ona bawila sie a ja czytalam. byle razem:-D wtedy jest najszczesliwasza (i ja tez;-) )

Brawo dla Bartusia :-)

Ja słyszę cały czas dada, tata, baba, a mamamam w naprawdę kryzysowych sytuacjach :tak: ;-)
Póki co obserwuję próby podnoszenia pupy i kombinacje, co można zrobić z kolankami podkurczonymi pod brzuszek. Jeszcze trochę i z pełzania maluszek przejdzie do raczkowania.:-D :-D :szok: :szok:

Brawo dla Bartusia!!! :)

oj magdalena to teraz będziesz miała wesoło - mój Maks jak się nauczył sam siadać to potem przez ponad tydzień bezustannie przez cały dzień kładł się na brzuch i siadał:-) i była to dla niego najlepsza zabawa:-)

a ponieważ zawsze mu klaskałam jak usiadł to teraz jak siada to zawsze sam sobie klaszcze - no i dziś obudziło mnie klaskanie w łóżeczku, bo Maks usiadł rano i zamiast wołać to sobie klaskał:-D :-D :-D :-D

:-D:-D:-D

reklama
Giga tak jak przypuszczałam uwielbia muzyczkę :-) jak jej jakaś podejdzie to tak uroczo podryguje że mnie rozbraja. niestety jej fascynacje podchodzą raczej pod muzyczkę biesiadną :-) :-) może to już pierwszy bunt bo od urodzenia tatuś serwuje jej tylko muzykę klasyczną :-D a moje gusta muzyczne też raczej daleko od umpa-umpa :baffled:

Do góry