reklama
Giga ostatnio naśladuje zwierzątka
muuu, ko-ko, miau, kra-kra i mee wychodzi nieźle i nawet jej się nie myli. gorzej jest a kukurykuuu bo na kuku się zacina
a na pytanie jak płacze miś-Zenek trze oczy i drze się łeee łeee
chyba musimy pójsć do zoo, bo jak na razie "na żywca" widziała tylko wrony
resztę- częściowo - na talerzu;-)
muuu, ko-ko, miau, kra-kra i mee wychodzi nieźle i nawet jej się nie myli. gorzej jest a kukurykuuu bo na kuku się zacina
chyba musimy pójsć do zoo, bo jak na razie "na żywca" widziała tylko wrony
resztę- częściowo - na talerzu;-)tereskaa
Mamusie Marcowe '06
hehehe .........kasianka...dobre .....z tymi zwierzatkami na talerzu
.....ale były chociaż troszeczke podgotowane ......czy całkiem na żywca ????
....żartuje heheheheh....wiem o co ci chodzi , tylko to tak fajnie zabrzmiało;-)
.....ale były chociaż troszeczke podgotowane ......czy całkiem na żywca ????
....żartuje heheheheh....wiem o co ci chodzi , tylko to tak fajnie zabrzmiało;-)sylwia532
Fanka BB :)
Giga ostatnio naśladuje zwierzątkamuuu, ko-ko, miau, kra-kra i mee wychodzi nieźle i nawet jej się nie myli. gorzej jest a kukurykuuu bo na kuku się zacina
chyba musimy pójsć do zoo, bo jak na razie "na żywca" widziała tylko wronyresztę- częściowo - na talerzu;-)

kacper nie muczy-zamiast muuuuuuuuuuuuu mowi wuuuuuuuuuuuuuu-krowa robi wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nieźle Sylwia :-):-)dzieciaczki są słodkie.
Iga tylko oczy otworzy od razu krzyczy kraaaa-kraaa:-) (a to dlatego, że ja zaraz po jej przebudzeniu wychodzę do pracy, a tatuś, żeby ją zabawić, stawia ją w oknie i pokazuje jej wrony)
moja mama jak usłyszała że jej wnuczka kracze po przebudzeniu- była przerażona
Iga tylko oczy otworzy od razu krzyczy kraaaa-kraaa:-) (a to dlatego, że ja zaraz po jej przebudzeniu wychodzę do pracy, a tatuś, żeby ją zabawić, stawia ją w oknie i pokazuje jej wrony)
moja mama jak usłyszała że jej wnuczka kracze po przebudzeniu- była przerażona

magdalenaB
marcowa mama 06'
hehe, ale usmialam sie z tych naszych babelkow, czego to one jeszcze nie wymysla
:-)
bartek na kazde czerwone auto wola "tata", bo my mamy takie wlasnie czerwone i zawsze jak spodziewam sie powrotu m z pracy to czekamy przy oknie, wiec dziecku sie tak zaczelo kojarzyc
:-) bartek na kazde czerwone auto wola "tata", bo my mamy takie wlasnie czerwone i zawsze jak spodziewam sie powrotu m z pracy to czekamy przy oknie, wiec dziecku sie tak zaczelo kojarzyc

reklama
Podziel się: