reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Powozy naszych maluszków :)

reklama
Anniee - hehe no właśnie coś takiego:) ... światełka to bym mu podarowała, ale niech przynajmniej zrobi mi mozntaż na tableta i podłączenie mp3 :-D

o i taki wyciągnik na butelke... naciskasz guziczek a butelka sama leci do dziecka hehe

mika w testach MaxiCosi z bazą najbezpieczniej wychodzi.

Ja właśnie chyba ostatecznie na MC Cabrio Fix się zdecyduję, mimo że to Mutsy to super rozwiązanie, to jednak ten drugi jest mniejszy i lżejszy, a jakby mi tak samej przyszło z dzieciakami często podróżować to będzie to miało znaczenie.

Znajomi mnie namawiają na bazę - bo mówią, że onie nie kupili a potem żałowali - bo zapinanie pasów w foteliku z biegiem czasu robi się bardzo irytujące ;) Teraz każdy jest bardzo wygodny :)
Mnie przekonało na szkoleniu to - że jest bezpieczniejsze ze względu na wyelimowanie błędów przy zapinaniu dziecka. A wygoda swoją drogą.

Są też minusy - czytałam na forum mojego modelu samochodu, że jak jest baza isofix to wkładanie dziecka z fotelikiem przez tylne drzwi przeważnie kończy się puknięciem dziecka w łepetynkę o górną framugę. Pomimo, że mam duży samochód - drzwi tylne ponoć nie są za duże ;)

Ostatnia edycja:
mika - to samo mój mąż powiedział :) Już to widzę oczyma wyobraźni i micha mi się sama cieszy :)
mysza - idę wóżek lookać

kurcze strasznie ciężki ten wózek, sama rama 12 kg a siedzisko spacerówki prawie 5 wiec 17 kg do pchania samego wózka, bez dziecka, bez zakupów ... masakra

reklama
NO ja tam na parametry nie patrzyłam tylko mi się z wyglądu jeszcze taki w miarę przy tej cenie wydawał.

Za to oglądałam dzisiaj w Entliczku wózki bo akurat pojechałam z Szymkiem bo zabawkę i w sumie to ciężko coś wybrać a wybór tam mają duży.

Widziałam też po raz pierwszy to nowe Mutsy - jak dla mnie średnie, tzn ładne ma kółka i ogólny wygląd, ale ta mega długa rączka mi się nie podoba, wygląda jak w x-landerze.

Jeden co mi się spodobał tak, że mogłabym go mieć to oczywiście nie pamiętam jak się nazywał bo nie znałam tej firmy wcześniej.

Lori a gdzie to można sprawdzić ile wózek waży ? Bo ja nawet nie wiem ile mój waży.

Do góry