reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Olcia mnie mnie nikt nie pobije ja tydzien temu mialam na plusie juz 16 kilosow ........ juz nie zwracam uwagi na wage

reklama
ojjjjjjjj dziewczyny ciesze sie ,ze jednak nie jest az tak zle ze mna,ale wiem ,ze jak jutro pojade do gin to w pierwszej kolejnosci dostanie mi sie od połoznej za ta wage.Musze wam powiedziec,ze jak wchodze do jej gabinetu to od razu mam stresa przed tym wazeniem.Jak mmnie jutro nie zabije to wam napiswze jak było.A dzsiaj byłam robic krzywa cukrowa wyszło 91 -wiem tylko tyle ,ze jest to dobry wynik tak powiedziała laborantka.A jak tam u was glukoza?

Olcia ja nie wazylam sie w tym tygodniu bo za tydzien ide do nowego gina ktory pewnie mnie rowno zjedzie za wage.....schudniemy 10 kilo podczas porodu zleci :-)
Basiu ja wynik po glukozie mialam 92 a przed wypiciem na czczo 62......tez bylo dobrze....

Basiu, Ty chodzisz na Krzycką, prawda? Tą położną to bym udusiła gołymi rękami ;D Wpoprzedniej ciąży mówiła, że za dużo przytyłam i na pewno nie schudnę, a ja potem ważyłam mniej niż przed ciążą. Nie przejmuj się babskiem, sama wygląda nienajlepiej ;D :D

Olcia potrafisz pocieszyć człowieka ja mam juz 16 kg na plusie ;) może jest szansa że pare miesiecy
po porodzie nie bede juz wyglądac jak wieloryb!

reklama
Do góry