reklama
olcia33 pisze:Matko jedyna! to ja jestem liderką. Ja ważę już 81. Załamka. Chyba nie powinnam otym pisać, bo wstyd![]()
buahahahahahaaaaaa
ojjjjjjjj dziewczyny ciesze sie ,ze jednak nie jest az tak zle ze mna,ale wiem ,ze jak jutro pojade do gin to w pierwszej kolejnosci dostanie mi sie od połoznej za ta wage.Musze wam powiedziec,ze jak wchodze do jej gabinetu to od razu mam stresa przed tym wazeniem.Jak mmnie jutro nie zabije to wam napiswze jak było.A dzsiaj byłam robic krzywa cukrowa wyszło 91 -wiem tylko tyle ,ze jest to dobry wynik tak powiedziała laborantka.A jak tam u was glukoza?
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Olcia ja nie wazylam sie w tym tygodniu bo za tydzien ide do nowego gina ktory pewnie mnie rowno zjedzie za wage.....schudniemy 10 kilo podczas porodu zleci :-)
Basiu ja wynik po glukozie mialam 92 a przed wypiciem na czczo 62......tez bylo dobrze....
Basiu ja wynik po glukozie mialam 92 a przed wypiciem na czczo 62......tez bylo dobrze....
Basiu, Ty chodzisz na Krzycką, prawda? Tą położną to bym udusiła gołymi rękami ;D Wpoprzedniej ciąży mówiła, że za dużo przytyłam i na pewno nie schudnę, a ja potem ważyłam mniej niż przed ciążą. Nie przejmuj się babskiem, sama wygląda nienajlepiej ;D 
reklama
Kachna321bum
Fanka BB :)
Karolla Wcale nie wyglądasz jak wieloryb !!!! Wyglądasz ślicznie i promieniście. Aż mnie denerwują takie wypowiedzi. Popatrz na zdjęcia jak ślicznie wyglądasz, grrr...