reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Karola 7, phi, te Twoje 10 kilo, to nie wyczyn.
Ja wpędziłam w ruch maszynę do tycia i nie wiem jak ją zatrzymać?
Co tydzień po kilogramie przybieram a mam ich już + 12!!! >:D

reklama
Kachna ja zez jak bylam na ostatniej wizycie u lekarza to w ciagu 4 tygodni przybylo mi tylko 600 gram , ale mimo to moje 10 mam .a ty masz tak fajnie tylko 7 kilo

czesc dziewczyny :)ja to sie nie długo załamie na maxa -waze juz 74kg przeraza mnie to!!ide we wtorek do mojej gin zabije mnie napewno-masakra.I co dziewuszki ktora wazy wiecej???

HEJ MAMUSIE
Nie było mnie trochę, ale teraz jestem znów na zwolnieniu, więc chyba uda mi się trochę wygospodarowć czasu aby z Wami poplotkować ;D.
Obecnie jestem 9,5 kg do przodu, ale niestety przekroczyłam wagę z pierwszej ciąży.
Pocieszające, że ten gwałtowny przyrost wagi mam juz chyba za sobą- tak mi się przynajmniej wydaję.
Pozdrowionka

Dziewczynki wrzućcie na luz z tą wagą - w końcu jesteśmy w ciaży. Ja np. zaobserwowałam że jak biorę maternę to tyję w zaskakującym tępie. To nie jest kwestia obżarstwa - dzieci nam rosną, przybywa wód, krwi a poza tym musimy zgromadzic troszkę tkanki tłuszczowej na pierwsze miesiące coby dzidzę wykarmić, a niektórym woda się zatrzymuje w organiźmie więc spoko zrzucimy wszystko jak urodzimy maluchy ;D

reklama
hej co to ma znaczyć??? !!!! nie gadać mi tu bzdur! każda tyje tyle ile powinna! ja już dawno przestałam się przejmować wagą i cieszę się z każdego dodatkowego kilograma!!! ::) ::) ::)
Rybka dobrze gada! ;)

Do góry