reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja jem każde mieso byle chude tzn. kurczak, indyk, schab nawet wołowe gotowane. Warzywa to marchew pietruszka seler buraki - bo po szpinaku mam biegunkę. Wszelkie rodzaje kasz, ryży, makarony, ziemniaki i kopytka. A i pieczone też już doprawiałam solą pieprzem, papryką troszkę i majerankiem i było ok. Surowe to jabłko i banan po pół. A jeszcze sucharki, biszkopty ciasto drożdzowe i nabiał ale to jak jogurt to na raz pół a potem po paru godz. mogę drugie tylr bo na raz to nie bo małego wtedy brzunio boli. ;D

reklama
Rybko, co do mieska... to nam polozna polecala wlasnie drob wszelaki i mloda wolowinke. Wiec z tym ostatnim to jak najbardziej. Natomiast wszelka wiep[rzowine w bardzo umiarkowanej ilosci, bo zawiera najwiecej tego rodzaju bialka zwierzecego, ktore moze uczlac.
Wiec jakos mozna dac rade :-)

ale ja bym sobie cytrusa teraz zjadła, jakiegoś grapefruta lub mandarynkę ło matko ;) a tu dupa blada nie można !!!

Jezu, a ja ciągle mam wrażenie, że schudłam 3130 g. Zrobiłam zdjęcie (bez widocznego woreczka :)) i w sumie to po prostu urosły mi piersi i troszkę zszedł brzuszek i poliki. O 4 rozmiary urosły... ::)

sa4001182qt.jpg

reklama
Madzuia jejku gdzie Ty mnasz brzunio ....ja wygladam jak w 5 mieisacu ciazy..ech....
Misia Ty kolejna lasencja...

Do góry