dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
tak tylko dziewczyny biora tabletki cerezzete czy jakos tak i to sa jedyne tabletki ktore mozna brac i karmic piersia,nie mają estrogenow tylko sam progesteron,dlatego mozna karmic,u mnie po @ taka tabletka odpada,to nie zabezpieczenie,moglabym w niedlugim czasie chodzic w ciązy z brattem lub siostra Julki
co do pirwszego razu po ,to zdazylismy przed moja @,w zeszla niedziele i powiem wam ze bylo sympatycznie,prawie jak przed ciązą,i prawie nic mnie nie bolalo,oprocz zrostu po nacieciu,ktory do tej pory mnie pobolewa

co do pirwszego razu po ,to zdazylismy przed moja @,w zeszla niedziele i powiem wam ze bylo sympatycznie,prawie jak przed ciązą,i prawie nic mnie nie bolalo,oprocz zrostu po nacieciu,ktory do tej pory mnie pobolewa

Może Wy wiecie, czy mozemy już poleżeć w wannie i iść juz na basen ?? i czy mozna już zacząć normalnie ćwiczyć żeby cos zrobic z tym flakiem na brzuchu? i chciałam zapytać czy już odwazyłyscie sie na "pierwszy raz" po porodzie, ale własnie wyczytałam ze monia się jak narazie odwazyła 
Już nie wiem co mam robić po prostu. W nocy jest ok, nawet jak wstanę na siusiu, to na papierze czysto, a rano już przy pierwszym siusianiu abarot to samo.:-(