reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

Esia, najchętniej codziennie i to co najmniej po 5 kg dziennie.:-D:-D:-D Ale obawiam się że tak się nie da i czeka mnie ciężka harówka. Poza tym biorąc pod uwagę moje obwisłe brzuszysko, to dieta sama nic nie pomoże, trzeba się będzie przemóc i coś poćwiczyć. Może skoro Madzi basen nie odpowiadał, to ja się skuszę na aqua aerobic lub zwykłe pływanko?
No, ale teraz sobie narobiłam, dałam na jaw moje plany i teraz będziecie mi deptać po ambicji, więc nie mogę odpuścić.:-D:-D:-D I DOBRZE!:tak:

reklama
Dzagud, brawo !!! Podziwiam Cię mocno i trzymam kciukasy.:-)

Ja też postanowiłam od nowego roku wziąć się za siebie i ruszam na siłownię. Jak nic, te moje +3,5 kg to obwisła skóra, flaczki na brzuchu, pupie i udach i wieeeelki cellulit. Teraz dopóki jeszcze karmię cycem nie mogę używać kremów antycellulitisowych to sobie poćwiczę.

Mam nadzieję, że rzeczywiście tam trafię i na postanowieniach się nie skończy ...;-)

hmm...nie można używa kremów antycellulitowych przy karmieniu piersią?????
Ja używam-ups
A cały czas szukam przyczyny wymiotów Wiktorka, może to to....???

a ja zeby sie pochwalic to powiem tak: w ciazy przytylam 22 kg:szok: do tej pory zrzucilam 15:-p ooo...dowartosciowalam sie sama, bo mnie tu dolujecie:-p

Fantazja, brawo - jesteśmy z Ciebie dumne :-):-D;-).

A ja dziś wieczorem wybieram się na siłownię. Udało mi się namówić koleżankę, z którą umawiam się na tą siłownię już kilka miesięcy. Mam nadzieję, że po dzisiejszym nie przejdzie nam zapał :-). Trzymajcie kciuki ;-)

reklama
a ja zaliczyłam pierwszy dzień bez słodyczy (czekolada leży koło mnie i prawie wszędzie, gdzie się nie ruszę)

a co do formy od str intymnej... (wrócę do tematu nadżerki) to od października okresu niet, więc kiedy ja mam to cholerstwo usunąć? do gina najwcześniejszy termin - 28 styczeń:szok: wizyta jak na złość podrożała (80zł) a na dodatek jeszcze się jakieś dziadostwo przyplątało, a raczej zrobiło i nie wiem co to (w środku w pochwie twarda "kuleczka" bardziej na zewnątrz miękkie coś) ale może wy coś wiecie. tak wiem, gin będzie wiedział - za (prawie) miesiąc. po stosunku krwawienie, no może człowieka coś trafić:wściekła/y:

Do góry