reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

powrót do formy

reklama
hahaha, Esia a weźmiesz jeszcze ode mnie ze 3,5 ? plizzzzzz :-D

a ja dziś pierwszy raz na siłowni, trener nie kazał się przemęczać :) a ja i tak czuję moje miejsca na mięśnie - troszkę bolą. Ciekawe co będzie jutro... Może do kompa się jakoś dowlokę :))))

Oj, chyba wolisz ;-)
Ale akurat od 2 nocy sypia nieźle - tylko dwie pobudki :-) Jednak skoro to napisałam, to pewnie dziś będzie do kitu... :dry:

Chiało mi się powrotu do formy sprzed ciąży, to mam :wściekła/y:
W ramach powrotu do stanu sprzed 1,5 roku dostałam @ :baffled:

reklama
Ehh..co do wagi to ja zawsze mialam z tym problemy, bo dosc dlugo chorowalam na tym punkcie i w sumie w najgorszym okresie wazylam 35 kg..no ale mam 153cm wzrostu wiec nie bylo jeszcze tak bardzo tragicznie. A potem przez wiele lat utrzymywalam wage 42-45 kg. Az poszlam po rozum do glowy i zeby zajsc w ciaze przytylam do 50 kg, przez pierwsze 3 m-ce ciazy mialam nieco stresow i znow zaczelam chudnac ale po opieprzu ginki przytylam 22 kg:nerd:No a teraz wciaz te cholerne 57 waga mi pokazuje..ja juz patrzec na siebie sie nie moge i po glowie juz mi chodzi drastyczna dieta:wściekła/y: bo z jedzeniem to do tej pory u mnie dziala wszystko albo nic..

A to sie pozwierzalam:cool2:

Do góry