Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Darunia a może na ulotce jest coś napisaneja byłabym ostrożna
ja uzywalam nawet "intymnie" oczywiscie na wygojone, z karmieniem nie ma nic wspolnego
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Darunia a może na ulotce jest coś napisaneja byłabym ostrożna

nie przesadzam ,normalnie mój M. nie mógł tam się dostać i był bardziej zdenerwowany niż ja;-)było dość fajnie ale dopiero za trzecim razem odczułam jakąś satysfakcje
oj brakowało mi tego
tabletki odpadają (moja wątroba tego nie zniesie:-( ) spirala mirena też mnie jakoś nie przekonuje.w dziale intymność jest wątek o niej a tam pisze laska której mirena nie uchroniła przed dzidzią
moja koleżanka natomiast miała po niej bóle brzucha i straszne wzdęcia po 4 miesiącach wyjęła ją-także ja raczej podziękuję...mam ten sam problem - ale dobrze że napisałaś bo już myslałam, że ja jakiś wyjątek dziwolągowaty jestem...No wlasnie my tez zastanawiamy sie nad antykoncepcja,bo w czwartek mam wizyte kontrolna u ginki.
A pierwszy raz juz probowalismy,ale nie bardzo nam wyszlo-tez jakby ciasniejsze wejscie bylo i bolalo mnie,wiec nic z tego.Teraz kupilam zel nawilzajacy i probujemy dalej;-)