reklama

Powrót do formy

Przy okrągłej twarzy lepiej mieć włoski przy twarzy czego nie lubisz.
Ja z kolei wiem , że ta moja jeszcze troszkę mnie będzie ciągała za włosy więc siłą rzeczy cały czas kucyk choć jak gdzieś wychodzę to mam ochotkę na rozpuszczone.

reklama
Mi nadal wypadają :dry: ale zauważyłam, że ostatnio ciut mniej :tak: mam nadzieję, że jeszcze trochę i przestaną wypadać :-) no i będę chyba zapuszczać, bo teraz za dużo z nimi zachodu... a i tak ciągle się wywijają i wyglądam jak "muśnięta wiatrem" a raczej tornadem :baffled: poczekam jak mi trochę jeszcze podrosną, to wtedy je podetnę i będę zapuszcać, bo teraz to nie za bardzo jest jeszcze co obcinać ;-):-D

:-) Hmm jak dostane jutro robote to ide do fryzjera,znalazła mi córa fajną fryzurke.Powinna pasować.Plus kolorek---oczywiscie miedziany
1552468.jpg

grzywka krótka i nie na oczach a i troche twarz wyszczupli--jak myslicie?

Limba jak tam twoja fryzurka ?
Nie wiem jak wy ale ja to jem jak chłop. Ciągle jestem głodna i jem i jem.
Waga cały czas w miejscu stoi ale to lepiej w moim przypadku .Mogłabym się tylko pozbyć tych schabików po bokach :-)

Hi hi Kasiu, widzę, że nie tylko ja jem dużo ;-) no i widze porównanie, bo jem więcej niż mój mąż :baffled::szok: ale waga też ciągle +- 2 kg, więc nie jest źle, chociaż do wagi przedciążowej to mi 4 kg ciąży ;-):-D
ja się zastanawiam nad rollmasażem... na razie szukam opinii na jego temat, czy warto, bo ponoć redukuje tkankę tłuszczową, ujędrnia skórę itp. ale jak to wygląda w rzeczywistości :confused:

reklama
Ja dzisiaj zmobilizowałam męża i kupił pasek do rowerka do ćwiczeń, bo ostatni tak zajechałam, że się przerwał...ale no cóż okazało się, że kupił złą długość i na rowerek jeszcze będę musiała poczekać, a tak mi się ćwiczyć chce, że szok...czekam aż Antosia troszkę jeszcze podrośnie i zabieram ją i męża na basen - a Wy brałyście już swoje maleństwa na kryty basen? Czy ktoś może coś o tym napisać?:-)
Też miałam apetyt, ale stwierdziłam, że muszę się hamować, bo wróciłam do swojej wagi sprzed porodu, ale chciałabym w ogóle w końcu być szczupła i muszę się wziąć za siebie, bo w karnawale chce iść na jakąś zabawę w fajnej kreacji :)

Aha, co do wypadania włosów, to też musiałam ścinać na coraz krótsze...a już tęsknię za dłuższymi, ale wypadały strasznie. Jem SkrzypoVitę i nie wiem czy to ona pomaga czy wypadanie ustaje. Czytałam, że właściwie wystarczy brać witaminki i to samo mija z czasem koło 6tego - 7-mego miesiąca po porodzie...myślę, że tak będzie :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry