Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja byłam z Antkiem na basenie i było super. Warunkiem jest oczywiście brodzik z wodą ok 34 stopni. Pieluszka do pływania i dobry humor. Jeszcze lepiej, żeby woda była jonizowana a nie chlorowana - ale to rzadko się zdarzaJczekam aż Antosia troszkę jeszcze podrośnie i zabieram ją i męża na basen - a Wy brałyście już swoje maleństwa na kryty basen? Czy ktoś może![]()
Ja też się chyba wybiorę...ale może od wiosny bo u nas zimą i jesienią to zawsze chorujemy albo ja albo Olek a teraz i Antoś. Może wiosną będzie lepiej.Ewcia, my z Wojciaszkiem chodzimy od 5 miesiąca życia i teraz tez pływa w rękawkach. Ze Stasiem wybieramy się na najbliższy kurs od grudnia.
Ewcia, my z Wojciaszkiem chodzimy od 5 miesiąca życia i teraz tez pływa w rękawkach. Ze Stasiem wybieramy się na najbliższy kurs od grudnia.
:-)joan-na, my z dzieciakami jezdzimy do Wesolej do Wesolandii
W jakiej czesci Warszawy mieszkacie? Kiedys jezdzilismy do Jozefowa, ale Wesola jest bardziej przyjazna