reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Powrót do formy

ja byłam z bogną, ale nie na zajęciach a na własną rękę - małej bardzo się podobało,szczególnie jak "leżała" na pleckach to radośnie machała rączkami i nóżkami - zamierzam powtórzyć :-)

reklama
A kiedy byłaś Iwosz? Bo Tośka ma 4 m-ce i ponad 2 tygodnie, więc nie wiem czy nie za wcześnie? wolałabym, żeby to była jakaś zorganizowana grupa :tak:

jak miała 5 miesięcy, ale pozwolenie mamy odkąd skończyła 3 mies. tylko jakoś nie było okazji; z Krzymkeim chodzimy odkąd skończył 3 mies. - teraz "pływa" w rękawkach;

co do grup zorganizowanych to teraz są już chyba w ofercie prawie każdego basenu

Jczekam aż Antosia troszkę jeszcze podrośnie i zabieram ją i męża na basen - a Wy brałyście już swoje maleństwa na kryty basen? Czy ktoś może :)
ja byłam z Antkiem na basenie i było super. Warunkiem jest oczywiście brodzik z wodą ok 34 stopni. Pieluszka do pływania i dobry humor. Jeszcze lepiej, żeby woda była jonizowana a nie chlorowana - ale to rzadko się zdarza

Ewcia, my z Wojciaszkiem chodzimy od 5 miesiąca życia i teraz tez pływa w rękawkach. Ze Stasiem wybieramy się na najbliższy kurs od grudnia.

Ewcia, my z Wojciaszkiem chodzimy od 5 miesiąca życia i teraz tez pływa w rękawkach. Ze Stasiem wybieramy się na najbliższy kurs od grudnia.
Ja też się chyba wybiorę...ale może od wiosny bo u nas zimą i jesienią to zawsze chorujemy albo ja albo Olek a teraz i Antoś. Może wiosną będzie lepiej.

Mamoot, jeżeli mogę zapytać..gdzie w Warszawie wybieracie się z maluchem na basen. My też chcieliśmy zacząć, jak Krzyś skończy 6 miesięcy...koło naszego bloku jest fajny basen, ale nie ma warunków dla niemowlaków. I teraz szukam w Warszawie jakiegoś fajnego, żeby z małym można się było pójść pochlapać :tak::-)

joan-na, my z dzieciakami jezdzimy do Wesolej do Wesolandii
W jakiej czesci Warszawy mieszkacie? Kiedys jezdzilismy do Jozefowa, ale Wesola jest bardziej przyjazna

reklama
joan-na, my z dzieciakami jezdzimy do Wesolej do Wesolandii
W jakiej czesci Warszawy mieszkacie? Kiedys jezdzilismy do Jozefowa, ale Wesola jest bardziej przyjazna

Uuuu..to daleko od nas.
Ale czego się nie robi dla malucha...jak nie znajdziemy nic ciekawego w pobliżu, to będziemy gnać przez pół Warszawy :)

Ostatnia edycja:
Do góry