Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja jestem Paulina mam 29 lat do 30-stki zostało mi półrocze raze z męzemu od 5 lat mieszkamy w południowej Walii mamy dwa brzdące jeden ma 7 miesiecy a drugi 4 lata..
lubię fotografować kucharzyć itp.....ogólnie dużo rzeczy lubię robić .....
cześć mam na imię Gosia mam 24 lata mieszkam w UK a dokładnie w Swansea.Mam dwie śliczne córeczki najstarsza ma 3 latka i ma na imię Gabriella a najmłodsza ma 17 miesięcy i ma na imię Victoria.Fajnie by było poznać inne mamy.Pozdrawiam wszystkie mamy serdecznie :-)
hej dziewczyny..mam na imie Ewelina i mieszkam w poole (od miesiaca)mam dwoch synkow lat 6 i 4...wczesniej mieszkalam w londynie.Fajnie ze ktos rozpoczal taki watek gdyz jestem nowa w Poole i ciezko jest tu poznac jakies mamy choc pisalam na nie jednym forumtroche czuje sie samotna nowe miejsce...zero znajomych..no ale coz moze z czasem..