Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witajcie:-)
Mam na imię Agnieszka i mam 32 lata. Mężatką jestem od ponad 6 lat i mamy prawie dwuletnią córeczkę - Maję:-) W chwili obecnej jestem na urlopie wychowawczym
Mam na imie Marta mam 30 lat. Jestem szczesliwa mezatka i dumna mama 3-letniej Sandry :-)
To moja druga ciaza. Termin porodu mam przewidziany na 05 czerwca.
Obecnie mieszkamy w Irlandii polnocnej (irlandia na prawach anglii). Narazie nie myslimy o powrocie, choc nie chcemy zostac tu nastale. Z zawodu jestem informatykiem :-)
Witam, mam na imię Aga, mam 31 lat. Po 5 latach małżeństwa doszliśmy do wniosku, że czas najwyższy na jakiegoś bobasa i teraz do czerwca trzymam kciuki, żeby wszystko było w porządku... :-)
Nieśmiało dołączam do Waszego grona.
Mam 32 lata - to nasza druga próba (po wielu latach oczekiwania i jeżdzenia po lekarzach). Wierzę że tym razem wszystko się uda. Potrzebuję Waszego wsparcia
Witam...
Mam 24 lata i jestem mężatką od ponad roku. Jest to moja pierwsza ciąża i jak narazie znosze ją znakomicie. Nie miewam mdłości, ale doskwiera mi częsty głód. Mam termin na 6 czerwca. Pozdrawiam
Mam na imię Asia, mam 28 lat i 2,5 letniego synka Adasia.
Jestem pedagogiem diagnostą ze wszystkimi możliwymi objawami ciąży
Od jutra rozpoczynam L4.
Faaaajnie, że już nas tyle
pozdrawiam serdecznie!!!