reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

poznajmy się

Do tej pory was podczytywałam, czekałam na pierwsze usg, żeby dołączyć. Ta ciąża jest dla mnie ogromnym stresem (powód-w sygnaturce), ale mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok ;-)

Imię: Kasia
Zawód: nauczycielka, obecnie bezrobotna
Zainteresowania: literatura, scrapbooking
Dzieci: 2 w niebie

reklama
Witam to i ja sie przywitam.Test zrobilam jakies dwa tygodnie temu.Dopiero zaczyna do mnie dochodzic ze naprawde jestem w ciazy.
Imię: Mili
Zawód:pani domu ;-)
Zainteresowania: cross stitch
Dzieci: Cora prawie osmioletnia

To i ja się tutaj przedstawię
Imię: Marta
Miasto : okolice Kielc
Dzieci: troje w niebie... czwarte pod serduchem
Praca: nauczyciel
Zainteresowania: to co związane z pracą, książki, film, a obecnie odpoczywanie na szeroką skalę

I ja się dopisuję ;)
Imię: Aga
Zawód:kura domowa
Zainteresowania: krzyżyki
Dzieci: Wspaniały synek

Witam,nieśmiało i ja dołączam

imię:Wiola
skąd jesteś:Mazury
dzieci:Bartosz 11 lat,Klaudia 9 lat,Agnieszka 2,5 aniołek :( i kropeczka pod serduszkiem
zainteresowania:muzyka,fotografia,rodzina

reklama
Podczytuję od jakiegoś czasu wątek, czas się chyba przedstawić ;-)

imię: Marta
skąd jesteś: Dolny Śląsk
dzieci: Dobrochna (19.06.2008)
praca/zainteresowania: po urodzeniu córki nie wracałam już do starej pracy, od września córka miała iść do przedszkola a ja szukać nowej pracy, ale fasolka nieco zmieniła moje plany ;-) a od urodzenia córki w wolnych chwilach macham szydełkiem

Do góry