reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

reklama
JARZEBINKA:-) A wiec nie jest tak zle jak sobie to wyobrazalam bedac w ciazy:-)Chociaz czasami mam juz dosyc bo niestety ale potrafia zalesc za skore i to bardzo:tak:
JARZEBINKA-Kacperek jest słodziutki i chyba tez jest drobiazdzkiem:-)
PINKA 25-coreczka sliczniutka
PS miedzy moim synkiem a dziewczynkami jest 3,5 roku roznicy wiec to nie juz tak malo:-D
Pozdrowienia dla wszystkich mamusiek;-)

dowikla cudną masz gromadkę :tak::tak::-) juz sobie wyobrażam ile pociechy w domu i ile pracy....:-)

a tu mój ukochany Hubek:
10wliy1.jpg

2vtpj0m.jpg

dowikla - urocze dzieciaczki, szczególnie ta uszata dwójka różowych Misiaczków:tak:
rosmerta - jaki kochany! jak sobie paluszkiem dotyka figurek, żeby nie popsuć:zawstydzona/y: no slodziak na maxa

wrzucę kilka aktualniejszych fotek, choc jeszcze nie zimowe.
Spacer w parku sołackim, październik.

Załączniki

• wrzesień-pażdziernik 007.jpg
    wrzesień-pażdziernik 007.jpg
    203,1 KB · Wyświetleń: 47
  • wrzesień-pażdziernik 035.jpg
    wrzesień-pażdziernik 035.jpg
    202,8 KB · Wyświetleń: 46
JARZEBINKA:-)
A wiec jak sie urodzily to chcial robic przy nich wszystko.Dawał im mleczko,pomagal w kapieli ,chetnie trzymal je na raczkach -przy mojej asekuracji oczywiscie:-)Teraz jest juz troche inaczej bo dziewczynki strasznie broja i nie pozwala im swoich zabawek.Chociaz zdarza sie ze w czyms pomoze np załozo im fartuszki przed obiadkiem czy przyniesie ktoras jak ucieka z pokoju:-)A jak zacznie z nimi wariowac i je gonic to wszyscy piszcza i krzycza z radosci;-)
A jesli chodzi o zazdrosc to raczej jej nie ma.Od kiedy one byly malutkie to tyle czasu ile moglam poswiecalam jemu i tak jest do dzisiaj,a poza tym on duzo rozumial od poczatku i nidgy nie bylo widac po nim zeby byl zazdrosny:-)
Bardziej one sa zazdrosne jedna o druga:-D
ROSMENTA-Hubcio jest przesłodki.A wesoło to w domu mam od rana do wieczora:-D

ANTYLOPKA:-)Coreczke masz urocza:-D
Wiesz co Ci powiem-ja tez chodze czasami na spacery do Parku Solackiego ale ostatnio to mi sie nie chce bo za zimno.Ale latem i wczesna jesienia to bywalam tam praktycznie w kazdy weekend:tak:
Pozdrawiam

ANTYLOPKA:-)Coreczke masz urocza:-D
Wiesz co Ci powiem-ja tez chodze czasami na spacery do Parku Solackiego ale ostatnio to mi sie nie chce bo za zimno.Ale latem i wczesna jesienia to bywalam tam praktycznie w kazdy weekend:tak:
Pozdrawiam
:tak:zgadza się Antylopka - sliczna córunia:-)
my jeździlismy do parku wilsona karmic kaczki:tak::-) no i do tego wyprawa tramwajem a nie samochodem - w ramach atrakcji;-):-):rofl2:

reklama
Do góry