reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Poznańska galeria zdjęć :)

JARZEBINKA:-)
Pokoj synka jest bombowy:tak:
PINKA:-)
Kiecki sa naprawde sexi.Ciekawe dla kogo je Twoj maz kupil dla siebie czy dla Ciebie hihihi
ANTYLOPKA:-)
Wiem co to za wiezowiec.I wiem gdzie jest Grottgera.
Pozdrawiam

reklama
dziękuję .......... :tak:

Pinka, całkiem gustowny ten Twoj Mikołaj :tak::-D;-)

a to Rzeźby lodowe na Poznanskim Rynku, ale jak ktos nie zdążył dzisiaj obejrzeć, to jutro pewnie będzie juz za późno bo topnieja w oczach ........ niektórych juz nie było można rozpoznać, bo kilku części im brakowało:

rynek 1.jpg rynek2.jpg rynek3.jpg rynek4.jpg rynek5.jpg

Wrzuta.pl - P1120284 Emilka układa puzzle

JArzebinka a to szkoda chciałam jechać jutro ale chyba nie mam sensu jak mówisz że topnieją :baffled:

trudno mi powiedzieć, jak będą wyglądały dzisiaj, ale jest za ciepło, kilka już było tak rozjechanych,że nie można było poznać co to jest:no: ....... ale pojechać chyba warto jest sporo straganów światecznych, wieżyczka, gdzie dzieci mogą wejść i za sznurek pociągnąć i zadzwonić prawdziwym dzwonem( nie dużym, ale frajda jest) duża szopka : "Poznań Betlejemski" czy jakoś tak ....... a jak przejdziesz sie na Plac Kolegiacki ( koło rynku), koło urzędu miasta, stoja tam dwa koziołki w świątecznym ubranku, też fajnie to wygląda, warto zobaczyć........:tak::tak::tak:

jarzebinka - świetne te lodowe rzeźby. Nie wiedziałam, że ma byc coś takiego na Starym. Chcielismy pojeciać w niedzielę, ale w końcu mąz poszedł na mecz (Niech zwycięża LECH), ja na jazdy i o 17 juz nam sie nie chciało na stary pojechać. betlejem będzie do 21 grudnia, więc jeszcze jest czas, aby zobaczyć.

reklama
a to moja mała małpka ;-)
Gosiu:-)
Coreczka naprawde sliczna a pierniczki to pewnie beda przepyszne:tak::tak::tak:
A reaz słuchaj zjechalam sobie na sam dol wszystkich tematow dostepnych na forum a tu masz;-)wyczytalam ze masz dzisiaj urodzinki:-)
A wiec zdrowka ,szczescia,pomyslnosci,spelnienia marzen i wogole wszystkiego naj,naj;-);-);-)

Do góry