reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pozytywny test po poronieniu

Pod koniec sierpnia/początek września poroniłam w 7 tygodniu (betę sprawdzałam tylko 2 razy i miałam 950 a potem 1000 po 48 godzinach kolejno 24 i 26 sierpnia, potem nie wiem czy dalej rosła bo 27 zaczęłam plamić, a potem krwawiłam i byłam na duphastonie do 1 września kiedy na USG stwierdzono poronienie). Myślę, że 14 września miałam owulację bo bardzo bolało mnie z jednej strony podbrzusza (akurat dzień po stosunku). Teraz jeszcze dalej nie dostałam okresu, więc zrobiłam test 2 dni temu i dzisiaj kolejny i nie wiem czy to pozytyw po poronieniu czy nowa ciąża. Ten ciemniejszy jest z dzisiaj. Co myślicie?

Załączniki

• IMG_0844.jpeg
    IMG_0844.jpeg
    2,3 MB · Wyświetleń: 89
reklama
Raczej nowa ciąża
Najlepiej zrobić bete I progesteron I powtórzyć.
Będziesz wiedziała czy rośnie

Do góry