S
Sara27
Gość
Ooo wspaniale pytanie!!! Dolaczam sie do niego - czy premia/bon na Swieta nam sie nalezy??Ja licze ze tak a jak to wyglada prawnie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). I pytam co potrzebne i w ogóle. Mówi, że sam dowód osobisty rodziców wystarczy. To pytam, a co ze skrócony aktem urodzenia - no też potrzebny, a co z zaświadczeniem od lekarza - no też potrzebne. " A w ogolę to po co to pani" 
- do mnie, no to ja, że skoro taka możliwość prawna jest to chcę skorzystać. A kobieta mi mówi, że oni w Siedlcach jeszcze NIGDY nie przeprowadzali uznania dziecka poczętego. NIGDY!! 

Czy to moje miasto to jakaś wieś, czy dziura zabita dechami?? No zdziwiona byłam okropnie. Bym się nie zdziwiła, gdyby dziś, wiadomość, że jakiejś tam kobiecie się czegoś takiego zachciało, obiegła cały urząd. 

No i pewnie zerkną dokładniej do dokumentów i coś o tym poczytają, bo powiedziałam, że zaraz po wizycie u lekarza do nich przyjdę, a widać, że kobieta nie bardzo się orientowała w temacie.