karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
dziwne te promocje u tego sprzedającego taka kasa sklepowa przed świętami kosztowałą w moim osiedlowym sklepie 137zł -50% nowa Kasa Sklepowa Fisher Price W-wa (868793278) - Aukcje internetowe Allegro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny te co kupiły grą z magicznym długopisem jak`wasz reaguje jak postawi się go poprawnie tj. na poprawnej kropce a jak na złej. bo ja jakoś nie mogę zajażyć naszej wersji albo już długopis padł bo za każdym razem w sumie tak samo świeci i brzęczy. albo zmiana baterii muszi byc bo juz sama nie wiem.

przeczytaj opis aukcjidziwne te promocje u tego sprzedającego taka kasa sklepowa przed świętami kosztowałą w moim osiedlowym sklepie 137zł -50% nowa Kasa Sklepowa Fisher Price W-wa (868793278) - Aukcje internetowe Allegro
Co rok chyba będzie ten sam problem;-) A u mnie podwójny
Jednak myślę, że Vickowi - fanowi Pata, kupię helikopter z drugiej serii Przesyłki specjalne;-) Kupiłam mu w Tesco w weekend piżamkę z Listonoszem Patem i jest przeszczęśliwy;-) Pewnie żadnej innej nie będzie chciał zakładać
Ciekawe kiedy się skończy mania na Pata i pastę z tuńczykiem i kukurydzą, którą je tak średnio 2x w tygodniu?
:-)