reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

a ja poszukuję prezentu ale małęgo na urodziny dostanie mini wieże ale chcę mu kupić jakąś grę ale tyle tego że sama nie wiem co wybrać.
w sumi wszystko mi się podoba i dlatego taki problem
GRA PIGGY POP Nie Pękaj Prosiaczku 17496 HASBRO (921027464) - Aukcje internetowe Allegro
GRA PUŁAPKA NA MYSZY HASBRO NAJTANIEJ! (921154389) - Aukcje internetowe Allegro
GRA KROKODYL U DENTYSTY HASBRO TANIO! (917594735) - Aukcje internetowe Allegro
Gra Zręcznościowa ZDOBĄDZ EVEREST od Epee 00306 (919963943) - Aukcje internetowe Allegro
no i co tu wybrać jakieś dwie mu kupię ale jak będę tak myśleć dł€go to nie zdążę do soboty za tydzień :eek::szok::sorry:

reklama
mnie się podoba ta pierwsza ze świnką,ale jeszcze fajna jest taka ze słoniem,który wydmu****e przez trąbę motylki i trzeba je łapać w siatkę;).
nie wiem czy widziałyście,ale w biedronce były super zerstawy policji albo straży pożarnej:budynki,autka i ludziki

Ostatnia edycja:
GRA SZALONY KUCHARZ REKLAMA TV INTERKOBO 34410 (numer 907477699)

KUBUŚ PUCHATEK WIETRZNY DZIEŃ -HASBRO ELEFUN (numer 905015142)
Gra zręcznościowa ELEFUN - HASBRO - KURIER! (numer 905468939)

no własnie a ja nie chciałam zeby zosia dostała taką tablice (chociaz moja siostra chciala takie cos zakupic) bo uwazałam ze nie bedzie zadowolona :confused2:

Kuba oszalał na punkcie malowania na tej tablicy,szczególnie podoba mu sie zmazywanie:-D
a w ogóle pisakami na stronie suchościeralnej,pisze i pisze od rana...;-)

kupiliśmy tego prosiaka bo w sumie stwierdziliśmy że może się tym bawić chwilę sam do reszty raczej potrzebuje kompana.
a i kupiliśmy jeszcze taką grą bardziej edukacyjną że trzeba 3 klocki dopasować bo są ze sobą połączone na klockach są rysunki np. gniazdo boaciana, bocian, żaba kupiliśmy też radio sam je wybrał - CZERWONE to był wyznacznik

co do tablicy to u nas też nie była szał. Szymek tok temu dostał mega wielką tablicę stoi i podpiera ścianę no trudno czasem się nie trafi

reklama
Do góry