reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prezenty, prezenty... :)

To bylo cos takiego tylko ze bez skrzyni na klocki a kanty widze sa i ja juz bym tego niekupila

My mamy wersje bez skrzyni, a kantow nie ma - sa zaokraglone, cale drewno wyszlifowane i ''obrobione'' miekka tkanina. No i to byl prezent od cioci, ktory na razie Milce bardzo sie podoba. No i nigdy jej samej nie zostawiam z ta zabawka.

reklama
Ja nie mowie ze to zla zabawka jak ktos chce prosze bardzo ale ja spasuje ,przy Chrisie tez ja chcialam i kupilam kanty z drzewa niby wyszlifowane a jednak leb rozwalony :baffled:

ja mam szykowac liste na roczek i nie wiem co wpisac :baffled::baffled::baffled:jakies extra klocki bym chciała dla Szymka no i co dalej chrzestny kupi auto na akumulator no a babcie :rofl2:

Julcia na roczek dostanie:
-rowerek od chrzestnej
- szczeniaczka uczniaczka od siostry Krzyska-
- ksiazeczki dwie z bajkami- grube< juz ma od mojej babci>
- kasa od chrzestnego <zawsze daje kasiorke>
a reszta to nie mam pojecia co i jak.....chociaz moja siostra i mama pewnie da tez pieniadze....

Emilka od mojej siostry (swojej chrzestnej) dostanie rowerek i pewnie coś do niego dokupi :tak:od chrzestnego wózek z lalką z tego co wiem ...od mojej mamy albo huśtawkę albo coś innego mamy wybrać ale sama nie wiem co :baffled: od swojej prababci dostanie podobno lalkę i już dała stówkę na kojec żebyśmy kupili.... hmmm a od reszty nie wiem ;-)
a my jej dziś daliśmy tą kuchnie co kiedyś pokazywałam biedaczka się z nią obaliła bo myslała że może się jej trzymać :zawstydzona/y: ale później się bawiła garnuszkami i sztućcami bo dałam jej do tego chrupki i je kładła do garnuszka ;-):tak:

my jako rodzice chce kupic szymusiowi taka lokomotywe a raczej pociąg Amazing Animals Sing & Go Choo Choo - Musical Zoo Train Toy i dokupic zebre i lwa. moze to mu sie spodoba ;-) huśtawke mamy na chrzciny dostał i jakos mało z niej korzystamy moze latem na tarasie szczeniaczka tez mamy standardowo pod choinka siedzial ale Szymek go olewa jakos nie zwraca na niego uwagi no chyba ze ja naciskam i piesek spiewa piosenki to tanczy glową

Jenni dostala taki pod choinke od chrzestnej:tak: i nie nudzi ja ta zabawka tylko mnie tak:baffled::-D(melodyjki)

reklama
Do góry