Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Widzialam ta zabawke w sklepie rozlozona i dla Jenni jest jeszcze za wysoka ale Oli jest duzo wyzsza takze napewno da radeTo zabawka dla pewnie chodząch już dzieci, jeszcze trochę i Jenni będzie chodzić i wtedy nie spadłaby tak łatwo z tej zebry. Nie sądzę, żeby to się aż tak mocno dało rozbujać, Fisher Price robi bezpieczne zabawki dla dzieci.

Aha a ja jeszcze z powodu tej ceny bo niska nie jest a bog wie ile Jenni by skakala na niej czy tez by lezala w koncieOli pewnie i dałaby radę, Irtasia, ale nie kupię tej zabawki z konkretnego powodu: brak miejsca![]()

mi się osobiście bardziej podoba ta huśtawka pozycja pierwsza ale to pewnie dlatego bo mogłabym ją może zainstalować na drzewie u teściów. a co do żyrafy to chyba bardziej podobają mi się takie huśtawki jak konik bujany tylko w łaśnie w takim kształcie. nawet widziała że mogą być dwu osobowe zawsze z kimś mozę się na tym też pobawić lub sama. jak znajdę o co mi chodzi to wkleję link.

Ta zebra z Fishera wydaje mi się jakaś taka maleńka i jednak mało bezpieczna, Żyrafa za to jest super!
Gosia_k23 a huśtawkę możesz kupić o wiele taniej, taką zwyczajną za 20 czy 30zł i będzie spełniała ta samą funkcję, co ta wypasiona![]()
jedynie nóżki go za każdym razem przytrzymały że nie wypadł dlatego chciałam coś bezpieczniejszego czyli chodzi mi o ten bok że przechodzi w jeden sznurek no i starczy na dłużej bo do7 lat z tego co na niej piszą więc i tak troszkę posłuży mimo że tyle kosztuje a te małe jednak są na krótszy okres czasu no i nie podobało mi się to że te boki sa tak nisko
no i dziadek kazał kupic dla Emilki tą wiec ją w koncu wybraliśmy