reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Prezenty, prezenty... :)

Bo w tym roku mąż kupuje prezent Kubulowi(kupił,nawet ja nie wiem co:-)),a goście wg. uznania(podobno juz mają i rad nie potrzebują);-).

reklama
ja planuję dziś wieczorkiem uśpić chociaż małego i jechać kupić coś Emilce :tak: ona to maniaczka księżniczek wiec będę szukać coś z nimi i raczej coś skromnego :tak:

Gosiu, Oli też uwielbia księżniczki ostatnio :tak::-D
Ma sporo fajnych puzzli, ale ostatnio uparła się na takie z księżniczką na koniu 24 sztuki, chociaż są trudne, bo postacie zajmują 1/3 obrazka, a reszta to niemalże jednostajne tło. I ciągle chce je układać, do tła oczywiście angażuje mnie do pomocy. A ma przecież sporo puzzli takich, które sama układa od początku do końca, ale nie są z księżniczkami więc idą w kąt.

to ja jak Emilce kupiłam w lidlu puzzle z księżniczkami przed świętami to Emilka jest nimi zachwycona do teraz :-D;-) tylko ona ma 10w1 i zawsze chce układać wszystkie po kolei sama umie ale towarzystwo musi mieć ;-):sorry2:ma od kocyka poduszek po kredki i zeszyty z nimi :szok:

nie wspomnę że na dobranoc muszę codziennie wszystkie bajki opowiedzieć o kopciuszku , śpiącej królewnie ...itd :sorry2:

i torcik na urodziny musi być różowy z księżniczką :sorry2:

Hubek dostał od nas śmieciarę ze Smiki (ogladał ja jak bylismy w sklepie kiedyś wię cmu ja kupilismy, a on jak rozpakował prezent to krzyknał uradowany:"ojej, to jest taka sama jak sobie zamówiłem":-)), od mojej kuzynki dostał zestaw doktora z tej samej firmy, a od reszty dostał kaske plus drobiazgi typu puzzle, malowanki, pizamkę, itp. Ogólnie na fotelik mamy, i to z nadwyzką:tak:

Szymek zażyczył sobie wczoraj że chce radio do swojego pokoju by mógł puszczać sobie muzykę i bajki.-fakt dostaje takie czytane bajki z książką z disneya więc mu sie przyda jakieś fajowe no to mamy już chociaż namiar gdzie iśc szukać.kiedyś widziałąm takie w kształcie zyg zaka ale pewnie teraz nigdzie go nie znajdę.

My planujemy zakupić Vickowi traktor z przyczepą;-)
http://www.toys.ie/Bruder-John-Deere-Tractor--Trailer--!B06602-prod.aspx?qwSessionID=2682e8ee-0fee-411a-9008-972070215600

A co dzisiaj ostatecznie kupimy... nie mamy pewności:-p

Edit: Jednak kupiliśmy ten traktor, tylko że taki czerwony:
http://www.bruder.de/fileadmin/extern/productviewer/product_viewer.php?id=944
Do tego pościel z Patem i fotelik:-)

A Oliverowi:
G04949_A_M.jpg

Ma tak dużo zabawek po Vicku, że nie wiemy co kupować, żeby nie leżało:sorry2: Najlepsze, że ona bawi się i tak w większości jego zabawkami;-) Do tego chce mu kupić jakiś fajny zestaw ubranek z ogrodniczkami, tylko poczekam, bo na urodziny też ma dostać jakieś ubranka:happy2: No i czekam na kolekcję wiosna/lato:-p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry