reklama

Prezenty

reklama
Dziewczyny ja mam nieciekawą sytuację, za bardzo nie mam za co kupić prezentu bo kasiorke trzyma mężuś. Sama tak chciałam bo ja jestem baaaardzo rozrzutna i gdybym rządziła kasą to tylko długi byśmy mieli. Mam swoje pieniążki ale nie jest ich zbyt dużo więc na pewno coś kupię ale raczej skromnego, w przeciwnym razie musiałabym mu powiedzieć żeby dał mi kase na prezent dla niego ::)

Iza, nie martw sie - czasem o wiele fajniejsze sa prezenty symboliczne albo wlasnorecznie zrobione niz kupione w eksluzywnym sklepie i nie trafione w gust.
A tak swoja droga, to nie wyobrazam sobie, aby moj maz trzymal kase i musialabym go prosic o 10 zeta na tampony i z kazdego wydatku sie rozliczac. Chociaz na poczatku on do tego dazyl, bo byl tak nauczony w domu. Nie powiem ze mnie probowal rozliczac, ale on trzymal swoja kaske, oplacal rachunki i placil za zakupy na ktore wspolnie chodzilismy. A ja placilam za rzeczy ktore sama kupowalam. Ale poniewaz zawsze wracalam o wiele wczesniej od niego z pracy i kupowalam wszystko na obiad i dla dzidzi na ktora czekalismy wiec sie wkurzylam i z czasem przestalam gotowac i kupowac cokolwiek. Teraz mamy wspolne konto i to ja go czasem rozliczam jak za duzo wyda ;)

Ciesze sie dziewczyny, że Wam sie podobał mój pomysł i co najlepsze naprawdę sie udało :)
A ja też mam urodzinki wtedy kiedy mąż Justyny :) 8 pażdziernika ;) ciekawe co Maciek wymyśli, teraz to mu ćwieka zabiłam ;)
Iza widzę, że zainspirowała Cie Karolka ze swoja nową pozycją ;) i wylądowała w avatarku ;D
U nas z kasą to jest tak,że on ma konto, a ja wydaję ;D

A wiecie jaki ja prezent zrobiłam kiedyś swojemu chłopowi? Otóż suszyłam różyczki jakie od niego dostawałam (tak tak, kiedyś to robił, hehe). Miałam w domu takie serduszko ceramiczne, do którego wsadziłam plastelinę, a następnie powsadzałam główki kwiatków. Wyszła śliczna kompozycja (jestem nieskromna, wiem). Bardzo spodobał się prezent :)

reklama
czyli jednak ten watek na cos sie przydaje :) mam nadzieje ze to  bedzie kopalnia pomyslow jak bede musiala cos wymyslec :)
chociaz wszystekie rocznice i urodziny mamy juz za soba w tym roku; teraz tylko swieta a jesczze przed urodziny michalka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry