reklama
Rozwiązanie
loumarie
Fanka BB :)
To post sprzed 9 lat...
Może i tak, ale rozsierdzenie tak samo aktualne... nie można ubrać w różową spódniczkę, świat się zawalił

reklama
Lady Loka
Ja to rozumiem, tylko zakładania konta po to, zeby komuś wulgarnie pisać już nie rozumiem.Może i tak, ale rozsierdzenie tak samo aktualne... nie można ubrać w różową spódniczkę, świat się zawalił![]()
W ogóle czytalam nawet wczoraj u Mataji, że rozczarowanie płcią to naprawdę częsta sprawa, ale zwykle mija z czasem. A jak nie mija to kierunek terapia.
93kora
No ja się podłamie jak będzie 3 syn, nie powiem ale co zrobić ? Kochać tak samo i wychowywać tak samo. Żyć będęJa to rozumiem, tylko zakładania konta po to, zeby komuś wulgarnie pisać już nie rozumiem.
W ogóle czytalam nawet wczoraj u Mataji, że rozczarowanie płcią to naprawdę częsta sprawa, ale zwykle mija z czasem. A jak nie mija to kierunek terapia.

loumarie
Ja to rozumiem, tylko zakładania konta po to, zeby komuś wulgarnie pisać już nie rozumiem.
Ja się śmieję.
Bo żeby mieć taki problem, to trzeba zwyczajnie nie znać innych problemów.
ZielonaMamma
Każdy ma swoje problemy i umniejszanie problemów innych nic dobrego nie wnosiJa się śmieję.
Bo żeby mieć taki problem, to trzeba zwyczajnie nie znać innych problemów.

loumarie
Każdy ma swoje problemy i umniejszanie problemów innych nic dobrego nie wnosizawsze się znajdzie ktoś, kto ma gorzej.
Jeśli dla kogoś dorosłego problemem jest inna płeć niż oczekiwana u swojego dziecka to w sumie racja, ma problem, ale nie z dzieckiem tylko ze sobą w dużej mierze...
Nie ma co temu przyklaskiwać, głaskać po plecach i nie ma co się nad tym wybitnie pochylać - pochylać powinien się już psycholog bądź terapeuta. Jeśli tak naprawdę, nie psychiatra...

loumarie
Kiedyś bardzo dziwiła mnie polityka wybranych krajów, żeby nie informować rodziców o płci płodu. Ale tak czytając już chyba 3 taki temat w ciągu kwartału to dochodzę do wniosku, że może serio nie jest takie głupie, że gdzieniegdzie to wprowadzono.
93kora
Ja chcę bardzo bardzo mieć córkę (afirmujeJeśli dla kogoś dorosłego problemem jest inna płeć niż oczekiwana u swojego dziecka to w sumie racja, ma problem, ale nie z dzieckiem tylko ze sobą w dużej mierze...
Nie ma co temu przyklaskiwać, głaskać po plecach i nie ma co się nad tym wybitnie pochylać - pochylać powinien się już psycholog bądź terapeuta. Jeśli tak naprawdę, nie psychiatra...![]()

reklama
ZielonaMamma
Po co to czytasz, skoro się tak denerwujesz? Naprawdę nie wiesz, skąd się wzięła polityka zatajenia płci dziecka?Kiedyś bardzo dziwiła mnie polityka wybranych krajów, żeby nie informować rodziców o płci płodu. Ale tak czytając już chyba 3 taki temat w ciągu kwartału to dochodzę do wniosku, że może serio nie jest takie głupie, że gdzieniegdzie to wprowadzono.
Wygląda na to, że Ty masz problem z tym, że ktoś inny ma problem, który uważasz za błahy