reklama
madziarenko
Aktywna w BB
ha
jak na meczu rugby
taranem ją muszę wziąć
no zbaczymy jak się to potoczy. Wczoraj się dowiedzialam, że jestem w ciąży i jestem pewna, że ona się będzie próbowała angażować we wszystko. Jednak w porównaniu z poprzednim rokiem czuję się silniejsza, powinnam dać radę.
madziarenko
Aktywna w BB
dziękuję
I
iiwka
Gość
hajak na meczu rugby
taranem ją muszę wziąć
no zbaczymy jak się to potoczy. Wczoraj się dowiedzialam, że jestem w ciąży i jestem pewna, że ona się będzie próbowała angażować we wszystko. Jednak w porównaniu z poprzednim rokiem czuję się silniejsza, powinnam dać radę.
WIELKI GRATKI!!!!
madziarenko
Aktywna w BB
witam, moja t. zadzwonila dzisiaj i PRZEPROSILA mnie za wszystko! Ha! Nie wierze! Oczywiscie wiem, ze raczej to nic nie znaczy w jej przypadku. Teraz czas na ustalenie zasad. Masakra. Zdenrwowana jestem przed spotkaniem z nia, no ale bede musiala sie stawic jej znow.
madziarenko
Aktywna w BB
o ciąży wie, bo moja szwagierka ją poinformowała. nieistotna jest forma ale sam fakt przeprosin w moim przypadku
bo to precedens jesli chodzi o jej osobe. zobacze jak w czwartek bedzie wygladala jej wizyta. bedzie musiala przyjac nowe zasady inaczej wiadomo do widzenia.
reklama
madziarenko
Aktywna w BB
no tak nie pierwszy
już jestem "po", ku naszemu zadowoleniu (mojemu i męża) teściowa przystała na wszystkie warunki. cytuję: "zgadzam się na wszystko, daliście mi szkołę przez te 4 miesiące". zobaczymy ile ta idylla potrwa... pewnie do następnych świąt
tak czy inaczej sukces!
Podziel się: