Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
....U mnie jest taka sytuacja ze ten babsztyl wie co ja na jej temat mysle .. wie za ma sie nie zblirzac do dzieci.bo nie recze za siebie...juz mnie nawet przestalo obchodzic co ten moj pajac mamisynek sobie pomysli nie dbam juz o to niech sie kisza w swoim sosie są siebie warci.:-)
moglam zostawic tego czuba przynajmniej nie musialabym sie teraz meczyc z nim i z jego popierdolona mamusia
,z tego co ostatnio zauwarzylam to ona go juz tak ustawila ze sobie chyba wp.........lil do tego glupiego lba ze ja mam byc tak idealna i oszczedna jak ona
,normalnie jestem na skraju wyczerpania
,zeby to byla polska to bym juz z tym palantem ani piec minut nie siedziala(przez to wszystko nie mam mleka dla mojego szraba
musze butelke zastosowac)
)
i doprowadzila mnie do takiego stanu ze nie pytaj:-(.No i oczywiscie przed synusiem odegrala szopke,z ktorej wyszlo ze to ja jestem najgorsza i to ja jej zyc nie daje
a ten duren lyknol wszystko,bo mamusia placze
,i postawilam na tym ze musiala sie wyprowadzic,ale za duzo sie nie zmienilo,bo teraz zeby mi grac na nerwach pierdoli z synkiem po 2 godziny przez telefon
chyba jej kiedys gardlo przegryze