Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A właśnie a jest na KP czy mm?
Dajesz delicol (tańsza wersja kolzym) ?
Niestety mam. Delicolu nie podaje choć zakupiłam mi czekam aż przyjdzie. A czy bóle brzucha mogą być zawsze z rana o jednej godzinie? Zauważyłam że pomimo ciągłych problemów z brzuszkiem w ciągu dnia to od urodzenia około godziny 5nrano wybudza się pręży i płacze a ja wtedy nie wiem czy to na brzuch czy głodny bo no jadł godzinę wcześniej ale jak dam butle to zawsze coś się raz mniej raz więcejA właśnie a jest na KP czy mm?
Dajesz delicol (tańsza wersja kolzym) ?
Zakupilam termofor i kładę na brzuszek. Na początku zadziałał a teraz .... Rowerek robię i masuje brzuszek. Często układam godzinie go na brzuszku. A smoczek mam z aventu dalej dla noworodków nr 1Pręży się z rana, bo gazy mogą go męczyć. Mój syn tak miał do ok 3 mies i później mu przeszło samo. Mała natomiast miewała wieczorne problemy z brzuszkiem (nie codziennie) i też samo minęło w okolicy 2 mies. Robiłam jej wtedy termofor z pestek wiśni, masowałam nim brzuszek i nosiłam. Gdy się uspokajała to bez problemu zasypiała. Prubowalas ciepłem łagodzić ból lub wykonywać delikatnie rowerek nozkami? Często zamiast noszenia wystarczyło jak położyłam maluchy na swoją klatkę piersiową i kangurowalam je.
Skoro je mm może smoczek ma za duży wypływ. Często re nawet z nr 1 taki mają (np avent ma większy wypływ niż dr browns) i przez to łyka też dużo powietrza.
Niestety mam. Delicolu nie podaje choć zakupiłam mi czekam aż przyjdzie. A czy bóle brzucha mogą być zawsze z rana o jednej godzinie? Zauważyłam że pomimo ciągłych problemów z brzuszkiem w ciągu dnia to od urodzenia około godziny 5nrano wybudza się pręży i płacze a ja wtedy nie wiem czy to na brzuch czy głodny bo no jadł godzinę wcześniej ale jak dam butle to zawsze coś się raz mniej raz więcej
Już przyszła paczka z tym delicol i rurkami do odgazowania. Boże żeby ten koszmar z zasypianiem był spowodowany pierdkami bo jeśli nie to oszaleję. Tak to jak nie spi to jest w miarę ok.pobawi się trochę ale jak przyjdzie go uśpić to koszmar wszędzie źle i wszędzie płacze. Na rękach też. Jak już usnie to śpi 5 minut lub maksymalnie 20 i wstaje z płaczem bo dalej zmeczony!!!!!