reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problem ze snem

reklama
Kp czy mm? Jeśli kp może szkodzi mu nabiał czy jaja np? Jeśli mm jakie mleko i butelka? Mogą się zacząć kolki, a może jakieś napięcia. Warto się skonsultować z lekarzem, Fizjo.
Syn był bardzo niespokojny, płakał lecz to nie były kolki. Przy rozszerzaniu diety okazało się, że ma alergię na jajka. A ja zrezygnowałam z nabiału bo tak pediatra mi zalecił. Nam trochę pomagała chusta (jak pisała wcześniej dziewczyna) termofor i masaże Shantala

Ostatnia edycja:
Jeśli wiesz, że refluks to moim zdaniem nie odkładaj dziecka po karmieniu, żeby nie zarzucało treści żołądkowej do buźki.
Może staraj się po karmieniu trochę ponosić, trzymać pionowo, żeby spokojnie zdążyło dziecko trawić.

Do góry