Gola - ja już opisywałam w kąciku żywieniowym maluszka nasze przejścia z glutenem i jak narazie dajemy sobie z nim spokój.
Za to dziś drugi dzień planuję dać Zosi zinemniaczka na parze...
Dziewczyny, nie odzywałam się kilka dni, bo nie mam na nic czasu jakoś. Zosia marudzi i domaga się mojej uwagi non stop. Mało co śpi w dzień, wczoraj raz 1h 20min na spacerze (od 9-10:22) i tyle, aż do snu na noc o 21ej. U nas wszytko jest w porządku, ja uczę się jeździć samochodem - mam prawko 12 lat a dopiero wczoraj po raz pierwszy w życiu sama prowadziłam samochód

- pojechałam do swojego zakładu pracy na badania okresowe.
Martika - Co do ilości zjadanego mleczka, to Zosia na noc, po obaleniu obu cyców, zjada jeszcze 230ml MM (acha 2 dni temu przeszłysmy już całkowicie na Enafmil Premium Lipil, czyli normalne MM z latkozą i Zosia już chyba je toleruje
Pepsi - ja od tygodnia daję Zosi pieluszki rozm. 4 (z Lidla) bo 3 już ją gniotły.
Matko, wczoraj nawet kompa nie włączyłam i teraz skończyłam Was nadrabiać i tradycyjnie nie pamietam co kto dokładnie pisał -wybaczcie mi mamuśki moje roztrzepanie.
\Uciekam wieszać pranie - Zosia teraz śpi.
Edit - widzicie, nawet posty pomyliłam a miałam to napisać na ogólnym...ehhhhhhhh