reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z USYPIANIEM dziecka

reklama
Eeeee pogoda się poprawi to na spacerach wszystko się zrzuci.
No ja wiem,że z katarem można.Nawet w mróz chodziłam bo lepiej jej sie oddychało.Bardziej się bałam,że nas ulewa złapie i zmokniemy.Wprawdzie i w deszcz sie czasem chodziło, ale u nas taki wiatr,że mi folie z wózka zwiewa:-D

O a co do tego krzesełka karmelcia to ono ma jedną niewątpliwą zaletę.Mało miejsca zajmuje :) Ja mam to plastikowe co dziewczyny i zadowolona jestem bardzo.Jednej rzeczy mi w nim tylko brakuje.Takiego magicznego guziczka żeby się samo składało do rozmiarów pudełka zapałek :D

Ostatnia edycja:
no i d**a nie kupię krzesełka... może to i dobrze poszukam innego. Tyle że boję się że znowu miejsca na nic nie będzie... ech i jak tu dogodzić kobiecie? ;-)
ja właśnie młodą położyłam i chyba śpi bo nie woła mnie żeby smoka włożyć a zasnęła bez ;-) iśmiać mi się chce jak sobie pomyślę jak wczoraj znajoma córkę usypiała - co chwilę wkładała jej smoka do buzi, mimo że dziecko nim ciągle pluło a na spanie po prostu na rękach ululała a jak tylko młoda zrobiła yyy to już do niej biegła: ciooo kochanie ciu ciu ciu oć do mamusi... ech jeszcze nie wie co ją czeka potem ;-) i tylko mi zazdrościła bo ja Amelkę do ich huśtawki wsadziłąm a ona po chwili mega radości po prostu zasnęła ;-) ech, mimo wszystko mam cudowne dziecko!!! mimo tych nerwów, gorszych dni i łez kocham każdy jej uśmiech i każdy grymas...
e-stera z tym jedzeniem to wiesz co, ja już mam dosyć... 8 miesięcy po porodzie o niektórych cciuchach sprzed ciąży mogę zapomnieć, bebzon wciąż wielki, szeroka w tyłku i barkach i ciagle 4 kilo z 16 do zrzucenia zostało i aż się płakać chce bo momentami to aż się głodziłam i nic ciuchy stare są be na nowe kasy nie ma i czasami to się nawet nie czuję jak pewna siebie kobieta sprzed ciąży tylko jak jakiś kocmołuch... ech tyle tych wynaturzeń zara przepis wrzucę
E-stera Oliś jest cudny i śliczny i jak kiedyś będzie szukał narzeczonej to mnie tam wrzuć na listę oczekujących ;-) znaczy się Amelkę ;-)

Ano proszę uprzejmie wiadomość oryginalna autorstwa karmelci:

bierzesz jednego koguta, skubiesz ile się da, jak już nic się nie da oskubać to na wrzącą wodę i gotujesz chama.... o sorki to nie ten przepis :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
filet z łososia dzień wcześniej umyłam, wrzuciłam do miski polałam oliwą (ze 3 łyżki), 2 łyżki cytryny, kostka knorr koperek, sól pieprz i wyjazd do lodówki. Następnego dnia ziemniaki ugotowałąm normalnie tylko je rozrobniłam (ale nie na puree tylko tak na małe kawałeczki), łosia do piekarnika na pół godziny w folii aluminiowej na ok 180 stopni a na patelnie sporą łyżkę masełka, pokrojone wcale niedrobno 2 małe albo jeden duży pomidor, 2 ząbki czosnku i biały ser bo akurat miałam, powinna być dobrej jakości feta, soli troch i pieprz i podsmażyłam ale to powinno być takie, że te pomidory i ser sobie pływa w sosie z czosnku, masełka i wody z pomidorów, w sensie płynne :) no i na talerzu położyłam te ziemniaczki, na to mieszankę z patelni a obok łosia i pokropiłam wszystko cytryną i znów sobie klawiaturę zaśliniłam ;-) Smacznego!!!!!

bierzesz jednego koguta, skubiesz ile się da, jak już nic się nie da oskubać to na wrzącą wodę i gotujesz chama.... o sorki to nie ten przepis :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

obudziłam Marysie kurka wodna, tak hahaha! I nadal nie ogarniam się!
Dziewczyny to jest bardzo poważny wątek i ja nie wiem co na to założyciel!!! On tu poważny problem poruszył, a Wy takie sobie żarty urządzacie!!!:rofl2::rofl2::rofl2:
Ihhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
ps. koffane dziewczyny, fajnie że jesteście:) hihi
Estera ja też chce na liste ja też...tzn Manie prosze wpisać! Mały poprostu boski, Brad Pitt to już przeszłość:) Buziaki dla Olisia

Anik??? Beciaczek???

Oli trafił na wątek gdzie same laski są.............................temu to dobrze......:-D:-D:-D:-Da on tylko jeden.a sory jest Wikuś..ale on to jeszcze młodziak:rofl2::rofl2::rofl2:niech podrośnie to też będzie rwał kobity:laugh2::laugh2:
Jutro wyślą pojazd Oliwiera to sie obfotografujemy jak dojdzie ze wszyaskich stron dla obecnych tu dziewcząt:-p:-p:-p:-):-):-)

Chyba bede musiała obkleic monitor folią a pod tyłek Gosi pieluchę podłożyć bo czytanie tych Waszych wypocin grozi różnymi wypadkami.
My sie do listy dopiszemy chętnie.Ma chłopak dobrze

reklama
Do góry