• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Poczytam o tym Biosteronie :-) kto wie, może zadziała :tak: Jak zadziała to Wam sprowadzę :-p

Pierwszy rzut oka na ten biosteron i wiem co to jest , to jest ten DHEA - mi gin kazał zbadać, hormon młodości inaczej , może cos w tym jest :)

Ostatnia edycja:
reklama
to jak już robisz komplet badań to zrób sobie też ten dhea - chyba z 30-40 pln kosztuje.

zuza - to jak przyjdą to się podzielę, razem będziemy przeprowadzać eksperymenty:tak: idziemy razem to może i razem coś natworzymy :-D:-D
butterfly - Ja też mam czasami takie skąpe, a zobaczy czy jak idziesz do wc to nie leci dużo, bo Ja właśnie tak mam, że jak usiądę na tronie to z minutę czasami leci ciurkiem :eek:

ja po wizycie w prawym śliczne dwa pęcherzyki jeden 12 mm drugi 16 mm i w poniedziałek na sprawdzenie czy pęcherzyk pękł :tak:

no więc weekend we dwoje jutro winko i sushi :-)a w sobotę dobry film :-)

Zuza super:-D:-D oby szybko rosły i pękły.... co do seksu to racja co drugi dzień najlepiej heheh:-)

Nikusia dużo tego:szok: matko, no ale jak trzeba to róbcie...oby dobre wyniki były:-)

Anastazja ja na podstawie Lh i FSH miała diagnozowane pcos....:tak: co do tabletek to ja bym się nie skusiła:tak:

Kasieńka u mnie CLO dobrze działa, jeden pęcherzyk pękł a w drugim jajniku lada moment powinien bo ma 22,5 mm:-D jestem zadowolona....

Butterfly ja mam takie @.... szybko i na temat:-pale czekaj może się rozkręci, albo i nie...

Ostatnia edycja:
Zuza - pięnie :tak: zatem stosunkowo udanego weekendu :-)
Roza - no dużo ale my już mamy je wszystkie zrobione a ja wstawiłam je na prośbę anastazji i w sumie dla Tych co będą potrzebowały:tak:. Gratuluję owulacji.... i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& żeby wszystko było po Waszej myśli :tak:

Ja tez po wizycie;) Dzidzius ma 2,36cm i serduszko 170 uderzen na min;)) Z USG wychodzi 9w3d;):-D
Karta ciazy zalozona - dzis potwornie niskie cisnienie mialam 91/46 - nigdy chyba nie mialam tak niskiego:no: Wiec nic dziwnego, ze caly dzien mnie glowa bolala:-(
Termin porodu 22 maj;)

A to moj dzidzius zwiniety w fasolke - ale ruszal sie bo doktorkowi tetno uciekalo hehe;)))

Zobacz załącznik 508504

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry