• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
Roza - drzemka mówisz???Toż to objaw ciąży jest :tak::-) czego z całeggo serduszka Ci życzę...
Kasienkadg, Zuza - no cicho bo sobota piękna, ciepła i słoneczna... Pozdrawiam wszytskie bo zaraz mamy gości:tak:

kasienka teraz za ok 4 tygodnie mamy szkolenie o tak zwanej jawności i pielęgnacji niemowląt trwa to 2 dni po 3 h i od momentu ukończenia jesteśmy na liście oczekujących na dziecko min 2 lata czekania ,ale warto :tak:

o Nikusia ma rację Roza :tak:trzymam mocno &&&&&&za Nas wszystkie

Heło :-)
a co za cisza przez weekend :confused:
Weekendowo się zrobiło:-)

Kasieńka super!!!! mały wielkolud mieszka w brzuchu:-):-). Też widziałam przykazania dla faceta he he

Zuza do boju, do boju:-D, też realizuj sobotni plan;-)

Anastazja hihi zależy jakie i gdzie eksperymenty;-):-p:-D

jakie - seksowne, gdzie - wszędzie :-p

Ja przepraszam że przez weekend się nie odzywałąm, ale na stare lata poszłam się uczyć :-p sobota od 8 do 13, niedziela od 8 do 18 -więc wiecie, wczoraj jak wróciłam to tylko kolacja i spać :szok:od 19:30 do 7 rano :eek: myślicie że może być tempka zaburzona przez tak długi sen i zmęczenie?:dry:
roza - no piękna tempka , trzymam kciuki coraz mocniej :tak:
zuza - życzę żebyście jednak nie musieli czekać 2 lata :-)
nikusia - piękna ta Twoja tempka :tak:
kasienka - powiedzmy że takie głowa/ciało , ewentualnie nogi, ręcę to rozpoznam, ale uszy,nos, oczy czy już później na sprawdzaniu organów - nerki, wątroba itd to już zielona:-)

cześć laseczki

no ja zabiegana bo mój tato trafił do szpitala i tamten tydzień mnie wykończył,dzisiaj spałam do 11 :eek::sorry2:

spijam kawkę i powinnam się zbierać na wizytę do ginekologa ,znowu mi się chyba coś przyplątało i mam jakiś stan zapalny :szok::zawstydzona/y::-(już nie mam siły :-(zawsze po wizycie u ginekologa mam i przed owu po @ zaraz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry