• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

cześć dziewczyny

dzisiaj po wizycie u endo ,powiedziała,że kobieta starająca się powinna mieć dużo niższe wyniki więc tak jak napisałyście tableteczki przepisane najpierw 0,5 przez tydzień a później po 1 tab na czczo i za 8 tyg powtórzyć badanie :-) i powiem Wam,że mi ulżyło

Roza ja trzymam kciukasy bo to taki spadek to nie spadek a tsh kochana musisz obniżyć bo nici z ciąży będzie tak powiedziała endo :-(

butterfly no to ładnie spadło lada moment będziesz się cieszyć maleństwem :-)

Nikusia super ,że wpadłaś do Nas :tak:

a ja z kawką

reklama
zuzanka no zobaczymy co wyjdzie i trzymam && za Twoje wyniki i oby również spadło szybciutko jak mi :tak: , a co do maleństwa to zobaczymy co powie mi moja gin-endo. Podejrzewam,że jednak coś nie tak skoro mam takie słabiutkie miesiączki ...1,5-2 dni, być może to wina leków i czas je zmienić albo i hormony mi skaczą bo mnie (.)(.) bolą :baffled: .
U mnie dziś 12 dc :-D i od 2 dni działamy. Dziś doszły u mnie "mokrości" więc może coś w trawie piszczy. Stosujemy metodę co 2 dzień -> bo taki niby najlepszy bo plemniki zdążą sie zregenerować. Chociaż w zeszłym miesiącu od samego początku tak działaliśmy ( po skonczonym okresie ) to i tak nic nie utrafiliśmy i nie wiem jak to wytłumaczyć :sorry2: bo nawet jeśli był ten czas przerwy to plemniki żyją do 4 dni czy tam nawet więcej

nooooo ja się tu wchodzi to od razu lepiej się robi :-):-) Tak pozytywnie to tu dawno nie było :no:

nikusia - stały kontakt to jest to, ale raz na miesiąc ( 30 dni :rofl2:) zajrzyj tutaj :tak:
zuza - a jednak dobre lekarki z nas :-D:-D mi z 12,6 spadło na 1,1 w ciągu 5 tyg :tak: ale Ja dostałam do razu końską dawkę - 50 :szok: i to bez wprowadzenia , tylko od 1 dnia ;-)
butterfly - no z tym l4 to też Ci zazdroszczę , jednak jestem kurą domową a nie karierowiczką :-D:szok:
roza - to Ty jeszcze się nie zapisałaś na szybcika? A nie masz wizyty u gina jakoś wcześniej? połowa grudnia to i tak nie najgorzej, no chyba że chodzi o rok 2013 :szok: Pierwszą diagnozę postawił mi właśnie gin, i przepisał euthyrox , bo mimo że nie mają specjalizacji endokrynologicznej, to każdy wie o co chodzi :tak: zaoszczędź stówę na sukienkę na bal sylwestrowy :-p:-p

zuza -a co będzie 8 stycznia? :dry:

No Ja rozpoczynam zabawę z CLO od przyszłego cyklu, powiedzcie mi ile to to kosztuje? Bo muszę się nastawić, dostalam receptę na ilość która mi starczy na 3 miechy :sorry2:

:-D no ja się próbuję odzwyczaić, ale jeszcze mi ciężko :rolleyes: haha, i chyba zacznę się malować do gotowania obiadów :wink::rofl: bo bez makijażu czuje się nieswojo. Ja się nie mogę doczekać wizyty, ale liczę na moją lekarkę. Ostatnio u niej była znajoma bo żaden lekarz nie chce jej pomóc, poroniła 2 razy nie wiadomo czemu a teraz nie może zajść w ciąże - z tego co wiem na razie kazała im się starać ok 2-3 mcy i jak się nie uda to proponuje im monitoring cyklu i jakieś zastrzyki w brzuch .. wrr

a co to te CLO :blink:

anastazja no kochana to teraz czekać ,czekać cierpliwie i się uda ,
butterfy ja staram się co dziennie malować nawet jak w domu jestem i gotuje obiad ;-) a CLO to tabletki na owulację kochana bierze się je w odpowiednich dniach cyklu ja brałam od 3 -7 dc a później monitorujesz pęcherzyki czy pękły ,bo można przestymulować jajniki

zuzanka zobaczymy, nie ma co wyrokować :blink: poczekam spokojnie na wizytę i się dowiem co i jak -> ale wiesz jak to my kobiety ( bynajmniej ja ) czasami wiem lepiej wszystko od lekarza i wymyślam jakieś teorie :D haha:-D i się zamartwiam a okazuje się,że jest wszystko dobrze

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry