Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale spoko ...tyle, że wcześniej namówić go???BOSZZZZZZZZZZ a teraz sam się pcha 

no mój dzielnie chodzi sam.
i się cieszę bo jego obecność mi pomaga
Zaręczyny były a teraz się organizujemy na ślub w końcu. Obrączki już oglądaliśmy, ja suknie już sobie przeglądam, robimy nauki i za rok na święta planujemy ten dzień
jutro pojadę, zawiozę maję do przedszkola i zrobię
musze iść
Mi kazał brać 5-9 , ale już nie pytam, mam to gdzieś, gorzej niż jest, nie będzie, a teraz nie jest źleanastazja no kochana to teraz czekać ,czekać cierpliwie i się uda ,
butterfy ja staram się co dziennie malować nawet jak w domu jestem i gotuje obiad ;-) a CLO to tabletki na owulację kochana bierze się je w odpowiednich dniach cyklu ja brałam od 3 -7 dc a później monitorujesz pęcherzyki czy pękły ,bo można przestymulować jajniki
To mi nie mówił żebym monitorowała, ehh chyba się nie przestymuluje, zresztą dał mi tylko 1 tabl. 
no może dokładnego adresu nie mam , ale okolice ..... 

jak wszyscy są, to ona ..... zajęta jest, a jak tu się cisza robi to ona wpada i zdziwko gdzie wszyscy - danka - okularnica 
jak to zobaczy to chyba się do mnie nie odezwie
zdjęcie w okularach ma się pojawić na tym wątku