butterfly21
hope & love
Oki :-) miłego wieczorku!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiem, może brzmi brutalnie ale uparł się jak osioł, że nie zrobi, bo jak to tak można w pokoiku z gazetami, na tzw. czas itd...Ja go na prawdę starałam się zrozumiec... aż w tym roku w kwietniu trafiliśmy po tzw. znajomości do lekarza...Zaciągnęłam go siłą bo dr jasno powiedział, w ciąże zachodzi się we dwoje... Więc poprosił go o badanie nasienia, powiedział, że ma 2 godz czasu od oddania próbki do dostarczenia jej... i na chwilę obecną jest już chyba po 5 czy 6 razie, bo wyszły bakterie, zawyżona lepkośc itd. Także WARTO...BO MOŻE RZECZYWIŚCIE NIE U CIEBIE JEST PROBLEM!!!!!

no ale mam tak zawsze więc dzień po dniu ulatuje ze mnie nadzieja ehhhhh
porzadki przedswiateczne i dzis jeszcze w pracy bylam . Dzieki za slowa pocieszenia i faktycznie chlopa trzeba na badania wyslac. Ech zycie:-) a jutro od 6.15 praca masakra
a ja jestem zła! jak ma @ przyjść to jej nie ma
!!! jeśli do jutra nie dojdzie to nici z monitoringu 

musi przyjść jutro bo tak to dupa, i monitoring wypadłby mi w wigilię 

a nie wiem czy ta lekarka będzie aż tak długo przyjmowała czy wyjeżdża gdzieś na święta. Wszystkie plany mi jebie, jak na złość 
To faktycznie pasowaloby zebys miala ta wredote @. Ja mam miec 23.12 i mam nadzieje kolejny miesiac
ze jej nie bedzie. Ech.
;-)