LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
Co tu taka cisza dziewczyny

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...więc jutro garderoba i gabinet...
.... No ale Clo u mnie 25 zł za opakowanie no....

dzisiaj do mnie dzwoniły szanowne Panie z UP, w związku zapewne z moim stażem i L4 - nie odebrałam ( mam je gdzieś ) - dzwoniły bo do jutra mam zwolnienie. I pewnie coś chciały albo o czymś mnie poinformować - jak coś chcą niech wyślą do mnie pismo. Jutro je odwiedzę bo zawiozę kolejne L4 i powalczę o swoje, a zapewne z tymi kanaliami będzie wojna. Odebrałam wyniki:
Ależ Ty kobieto krzyczyszGDZIE JEST ANASTAZJA??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
???????????????????? H A L O
Jestem w Krakowie

Nie zauważyłam nic , żadnych nietypowych oznak, bóli, dzieci, itd 

Ostatnio daje mu wodę w szklance a ten się mnie pyta czy to jest ten mój cudowny wywar - normalnie jak czarownica 

cześć Anastazja
ja od jutra biorę CLO i mi monitoring z lekkim poślizgiem wypadł na 24.12
wczoraj dostałam @ i już jej prawie nie ma 
jako prezent na święta wymieniliśmy całą kuchnię z osprzętem i myślę że taki prezent starczy
jedynie siostrzenica dostanie obiecany telefon od cioci Asi
Dzisiaj byłam walczyć z UP w sprawie mojego stażu i L4, bo zażyczyli żebym to ja podpisała zerwanie umowy jak wypowiedziała ja ta suka ( czyt. ***** ze sklepu )
nic nie podpisałam napisałam tylko oświadczenie,o jej traktowaniu i wyszłam. I chyba napiszę skargę na nich gdzieś wyżej bo to są kpiny jak mnie dziś potraktował kierownik - ta wynosi o mnie informacje ( urzędniczka ) a ten ma to w dupie tylko się śmieje i wcale mnie nie słuchał 
... kolejne dwa pomieszczenia w domku posprzątane
...humor mi gaśnie z każdym dniem...jak nic pod choinkę przylezie ta durnota @
....masakra no... Gorzej byc nie może ...chyba...
masakra ....

????
wypada...
no...