reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

No właśnie nie miałam, już wałkowałyśmy te temat :-p ale zdecydowałam się brać bez, wg zaleceń lekarza ( tylko w 1 cyklu brałam 0,5 tabl. a teraz całą wg zaleceń ).
Sama siebie przekonuje że dobrze robię, bo owu miałam potwiedzoną monitoringiem w maju/czerwcu - wiadomo, każdy cykl jest inny, ale wtedy się nie udało, bo może pęcherzyk był "zły" :eek: wiec wmawiam sobie że CLO pomoże mi w rozwoju dobrego pęcherzyka :tak:
No a do tego , wiem dokładnie jak "boli" owu w moim przypadku i w tym cyklu miałam 2 razy takie bóle :sorry: więc może pękł, tylko jest niewydolność ciałka i PRG mi nie rośnie i przez to nie rośnie tempka? :eek:
Ehhh czy jakieś nowe teorię wymyśliłam? :-D

reklama
Drogie Kobiety!!!
Macie szansę na zajście w ciążę już po kilkumiesiącach leczenia
przewlekłej grzybicy,a ma ją każda kobieta starająca się o dziecko. Nowy koncept żywieniowy to obecnie najskuteczniejsza metoda leczenia przewlekłej grzybicy u kobiet, bez skutkówubocznych, która poprawia również funkcjonowanie narządu moczowo-płciowego ukobiet oraz korzystnie wpływa na rozwójciąży i leczenie bezpłodności kobiet.

Ciąg dalszy jutro. Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-):-)nie odzywalam sie caly Weekend ale mialamno duzo roboty,i tez nie chcialo mi sie,@ przylazla i takie bole mialam ze tylko z goracym workiem na kanapie lezalam:-(
cichutko cos gdzie sie wszystkie podzialy?jutro zaczynam Clo ,nowe nadzieje;-)

Heło :-)

Nowy dzień, nowe skrobanie lodu :-D:-D
Czy tylko w krk jest taka masakra??? zastanawiałam się czy dzisiaj jechać autem czy iść na nogach, i powiem szczerze, bezpieczniej autem, bo drogi przynajmniej odlodzone - rozjechane, a chodniki - to tak jakby ktoś wylał wszędzie hektolitry wody i przymroził - trzeba kupić figurówki i tanecznym ślizgiem zmierzać do pracy :-D Wczoraj mi gość właśnie takim ślizgiem prawie pod auto wpadł, dobrze że prędkość miałąm 5 na godz i opony dobry.
Po wczorajszym wątpliwościach, dzisiaj mam super humor, przecież co am być to będzie, jedyne co , to się tylko denerwuje bo co osoba to mi przypisuje nową chorobę :crazy: chodzi o hormony, niepłodność i te tematy

A co Wy tak cicho wszystkie siedzicie? Pokazać się albo wywołam po nazwiskach :-p
bezdzietna - usprawiedliwiona, kuruj się kochana, polecam aspirin effect - to jest taki bez popijania na język, poszukaj apteki z niskimi cenami, bo rozpiętość jest od 5 do 20 pln :szok: Ale naprawdę jest dobry.
bella - usprawiedliwienie też przyjęte, przykro z powodu @, ale tak na nią czekałaś żeby spróbować CLO, że z nowym zapałem zaczynasz chyba starania? Od którego dnia bierzesz CLO? 3 czy 5? będziesz miała monitorign?

Ja się witam.

Anastazja u mnie też masakra, zasypało śniegiem wszystko. Teraz też pada ale chyba śnieg z deszczem - jeszcze to potrzebne :wściekła/y:

ja mam dziś podły nastrój przez mojego G :wściekła/y: normalnie chyba go uduszę :wściekła/y: tak mnie z równowagi wyprowadził

Witam sie:-)druga kawusia wypita,a co tam trzecia zrobie,jakos sie obudzic nie moge:-D
anastazja1m-dzisiaj wzielam pierwsza tabletke,a dokladniej 1,5:tak:a to moj 3dc.mam brac przez 5 dni ,monitoring jest:-)12dc musze isc do ginka,i sie zobaczy jakie pieknosci wychoduje,to dostane napewno zastrzyk na pekniecie.
butter-nic mi nie mow!!!wczoraj tak sie poklucilam z moim A,pol nocy przeplakalam,nie nawidze sie klucic:wściekła/y:bo ja glupia tak wszystko do siebie biore i tak na maksa sie przejmoje.

bellabella ja też nie lubię i staram się być bardzo spokojna, ale cóż... jak kogoś szarpie na pogodę to nie znaczy,że będę się temu spokojnie przyglądała i pozwalała na głupkowate widzi mi się -on normalnie przegiął w sprawach łóżkowych! tak to piszczał,że go wykorzystuję tylko po to żeby zajść w ciąże :baffled: a wczoraj postanowiłam zrobić mu niespodziankę. Extra nastrój i bajery, wypachniłam się kremami i chyba pół litra perfum na siebie wylałam które lubimy oboje - a tylko szkoda bo drogie są :wściekła/y: ubrałam extra seksowną bieliznę i liczyłam na małe co nieco ... Nawet zaproponowałam mu jakieś urozmaicenie życia seksualnego przez spróbowanie czegoś nowego a on nic ... wcale mnie nie dotknął nawet nie zaczął inicjatywy ... a ja czekałam czy się ruszy z dupskiem ...

reklama
:-D:-D jaki temat z ranka butterfly :-D:-D:-D ehhh no cóż, nie tyko kobieta nie ma ochoty, faceci też tak mają, trzeba to zrozumieć :tak:
U nas wczoraj padał deszcz i było -4, to wiecie jak było wieczorem? Chodniki wyglądały jakby ktos polał wodą i zamroził. Samochody nie wyglądały lepiej, dzisiaj jest jeszcze gorzej, bo przez noc też padał deszcz i teraz mam auto pokryte ok. centymetrową warstwą:crazy: lodu :angry: Dzisiaj pada śnieg i jest -6. Gdyby nie gołoledź powiedziałabym że kocham taką zimę ( bez wczorajszego dnia :tak:)
bella - no to ładnie, Ja mam brac 3 cykle i dopiero po 3 będzie ewentualnie podany zastrzyk.

Do góry