reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
elianka ja tez czasami mam dzien taki do d...y ze czemu inni moga a ja nie. Czesto mysle ze to moja wina bo mam tyklo jeden jajowod a meza wyniki sa super. Ale walcze ile moge. :tak: Własnie dzis zażylam pierwsza tabletke Femifertil i do tego łykam Oeparol :-D i licze na efekty hehe:-)

Hejka:)Ja od rana byłam na spotkaniu, teraz z kawką, wleciałam po małe zakupy, fajnie tak wyjść z domu, brakuje mi pracy już:D
Laleczka
no cykle mam krótkie a @ skąpe;( więc nie wiem...jestem ciekawa jak sie bedziesz czula po tym femifertil, wlasnie sama waham sie czy moze jednak zamówic?

Witam kobiety. Ja trochę z innej beczki. Wyszłam na dwór po drewno na opał idę sobie myślę o niebieskich migdałach i słyszę dziwny i nie znany mi dźwięk.I zza kupy drewna wybiega lis w biały dzień na moim podwórku widzę lisa który skamle i nie posiada swojej pięknej kity. To że sobie biegł jestem sobie w stanie wytłumaczyć dbał o linię to sobie biegł. Ale co dziwne on wrócił i bez pośpiechu sobie łaził pod oknem:szok: Mój kot ma przymusowy areszt domowy. Miaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

Halo dziewczynki,nie odzywam sie za czesto ostatnio bo mamy troche problemow i stresu z matka syna mojego A.Beznadziejny przypadek ona jest:zawstydzona/y:
Bezdzietna-uwazaj zeby on nie wsciekly byl:tak:
Wiecie co jak tak zaobserwowalam,ze na watku cicho sie robi w pierwszej fazie cyklu!a w drugiej juz ciekawiej:-Djak wszystkie sobie dopinguja:-)hihi
A u mnie nic nowego ,dzisiaj ostatnia clo i 30 termin na usg,zobaczymy co tam wyrosnie:-)

cześć dziewczyny

ja z kawką ,bella to współczuje problemów i stresu ja ten tydzień mam gnioty z Młodą i nie mogę za cholerę się dogadać z nią ,doszło do tego że chce wracać do matki :confused: długa historia więc nie będę Was zanudzać :dry:

Bezdzietna o tym samym pomyślałam co bella ,żeby on wścieklizny nie miał przypadkiem tak blisko tylko chore zwierzaki podchodzą :baffled: jak tak opisałaś ,że szłaś po drzewo moje czasy piękne się przypomniały jak jeszcze byłam w domu jako nastolatka i chodziłam po drzewo ,a najpiękniejsze co było i najprzyjemniejsze to to że u Nas były piece kaflowe piękne były i zawsze siedziałam i grzałam nereczki o piec :-) i później koleś ,co kupił dom i gospodarstwo od rodziców kazał je rozebrać te piece :-(

ja dzisiaj uczyć się będę pierogi robić bo nie umiem ,znaczy nie wychodzą mi :baffled::zawstydzona/y: zobaczymy może Nadii się uda mi pokazać jak się robi dobre ciasto do pierogów :blink:

Ojej Ale pusto tu przez Weekend :szok:Ale to dobrze bo nie musze duzo czytac,a i sie przyznac musze ze nie mialam czasu zeby pisac:-(No Ale dziewczyny druga faza cyklu sie zbliza,znowu bedzie razniej:-)
ja mam dzisiaj caly dzien bol jajnikow,czy to po Clo ?nie wiem.w srode mam wizyte na podgladanie pecherzykow to sie zobaczy:-D

reklama
dzień dobry :-D a przez weekend przeważnie pustki.

bellabella
mnie po CLO bolały jajniki i brzuch ale lekarka powiedziała,że to bardzo dobrze - boli bo jajniki pracują.

zuza jak pierogi? :-D ja dziś znów będę robić.

Do góry