LALECZKA793
SZCZĘŚLIWA
skrzat a dlaczego sadzisz ze masz niedomoge lutealna??????? Jakies objawy, czy za krotki cykl , czy po prostu juz sama szukasz przyczyny

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Własnie dzis zażylam pierwsza tabletke Femifertil i do tego łykam Oeparol
i licze na efekty hehe:-)
no sama jestem ciekawa jakie bedzie samopoczucie
i najwazniejsze to tylko zeby byl jakis efekt hehe
Mój kot ma przymusowy areszt domowy. Miaaaaaaaaaałłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł

jak wszystkie sobie dopinguja:-)hihi
długa historia więc nie będę Was zanudzać 
jak tak opisałaś ,że szłaś po drzewo moje czasy piękne się przypomniały jak jeszcze byłam w domu jako nastolatka i chodziłam po drzewo ,a najpiękniejsze co było i najprzyjemniejsze to to że u Nas były piece kaflowe piękne były i zawsze siedziałam i grzałam nereczki o piec :-) i później koleś ,co kupił dom i gospodarstwo od rodziców kazał je rozebrać te piece :-(
zobaczymy może Nadii się uda mi pokazać jak się robi dobre ciasto do pierogów 
Ale to dobrze bo nie musze duzo czytac,a i sie przyznac musze ze nie mialam czasu zeby pisac:-(No Ale dziewczyny druga faza cyklu sie zbliza,znowu bedzie razniej:-)
a przez weekend przeważnie pustki.
ja dziś znów będę robić.