reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

:-D lekarz starszy, koło 50 ... Ginekolog ale tylko go niego jeździłam po L4 bo mi dawał po znajomości, kiedyś się u niego leczyłam ale stwierdziłam,że na moje problemy jest za słaby. Do tego teraz przez 2 msce dawał mi L4 i ani razu nie zaproponował USG tak wiecie od siebie :eek:

a ja się z moim pogodziłam :-D wczoraj się postarał i chyba całą Kamasutrę przestudiował bo ładne nam akrobacje wychodziły :zawstydzona/y:

reklama
hehe butter to dobrze bo o to chodzi,żeby seks nie był nudny :tak:ja swoją Młodą wyślę na ferie to też założę coś figlarnego i działam , zresztą mój M zawsze lubił urozmaicenia :rofl2::rofl2::rofl2: zapodam romantyczne wieczory

bezdzietna mój M pali fajki ja rzuciłam jak zaszłam w ciążę zaraz po zabiegu wróciłam znowu do palenia ale to właśnie z nerwów i złości a od października 2009 roku nie palę rzuciłam bo chciałam w ciążę szybko zajść :confused2:i nie gonię go ,żeby rzucił ,poprosiłam aby ograniczył bo wiem,że nie rzuci a ja nawet nie walczę z nim ,bierze witaminy i jest ok :tak:

Anastazja hahaha no pewnie że wizytę odwołałam:sorry: i nie konsultowałam tych skoków;-)

Zuza no mrozy są, ale ja teraz w domku siedzę więc nie odczuwam tak:-), ale jak odpalam auto rano jadąc na zakupy to czuć różnicę, ciężko ciągnie ale udaje się:-) A ty dlaczego się nie chwalisz??? Wyśledziłam:ninja2: cię ostatnio i pisałaś że dostaliście z eMkiem telefon:-D:-D no chyba że tutaj coś przeoczyłam:zawstydzona/y:

Bella a jaką masz dawkę clo, że tak cierpisz biedaku??? Ja nie miałam żadnych dolegliwości, jedynie już w drugim cyklu taką suchość że hoho:baffled:

Eli niezły zestaw ma mąż, ja dla swojego przymierzam się do kupna salfazinu:-)

Butterfly hihi wysportowani jesteście:-)

Bezdzietna a to ci niedobrota:wściekła/y: ja swojemu powtarzam że kupię mu elektryczny papieros i odziwo przestał protestować jak to robił na początku:tak: pali jak smok:-(

:-D nigdy nie posądzałam mojego G o takie rzeczy :-D:-D figury wychodziły niezłe :-D dobrze,że nas nikt nie widział bo by się uśmiał hahahaha :-D:-D:-D

Mój nie pali, nie pije :-D jakby palił to bym go wyrzuciła z domu :-D nie będę się całowała z popielniczką!

ansatazja no wiedziałam,że będziesz mierzyć a nie wiecie,że przed mierzeniem żeby tempka była wiarygodna musi być 4 h snu nie przerwanego ??:confused2::laugh2:

Roza no nie chwaliłam się od kilku dni mam nie ciekawy humor i nie za bardzo mi się funkcjonuje :baffled::confused2: a tematy też są tutaj wiesz typowo starankowe to myślałam,żeby głowy nie zawracać :zawstydzona/y::-(no pełną gębą już czekamy na telefon :happy::sorry:może na boże narodzenie sami nie będziemy :happy:

no widzisz butter jakie zwierzę tkwi ukryte w Twoim eMku

Zuza no przestań, jak to nie na miejscu, ehhh kobito jak najbardziej taki temat na pokrzepienie naszych serc:-D:-D trzeba pogadać tez o czym innym, bo zwariujemy:tak:. Cieszę się:-D z tego telefonu:laugh2:
Co się dzieje??? martwisz się tymi wynikami???:-( czy po prostu mały spadek formy, który miewamy my wszystkie:tak:

reklama
oho jaka smaczna cena:-)

Wracam do sprzątania - remont jeszcze trwa, ale już kończymy kuchnie i przenosimy sie na górę, tam na szczęście tylko malowanie ścian:-)

Ostatnia edycja:
Do góry