Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I powiem wam dziewczyny ze normalnie mam juz tego wszystkiego dosc- badan, lazenia po ginekologach, lekow, nie mowiac juz o tych nieudanych ciazach, comiesiecznych rozczarowaniach, kobiet w ciazy i dzieci naokolo mnie;/ mam ochote rzucic to wszystko w cholere, tylko ta moja psychika ktora ciagle mi przypomina jak bardzo chce miec dziecko...
A na dobitke przyklad mojej kuzynki- ma juz 3 letnia corke, chciala dla niej rodzenstwa, pojechala do gin, ta do niej ze akurat dobre dni ma na staranie, wiec nawet do domu nie dojechali skrecili gdzies w las po drodze i pyk - miesiac temu urodzil sie Pawelekno wiekszego szczescia to miec nie mozna...
Mary - a ile czasu staraliscie sie o corcie?
Co u Ciebie?
a gdzie Ja jeszcze pojadę 
na weselu byłam u siostry mojego małżonka, w sumie to zleciało jak na swoim, bo to rodzina a każdy chciał się przecież napić, do tego trochę młodych chłopaków było a mój po 2 już poszedł spać, bo go sąsiad do stołu wiejskiego zaciągnął no i wiadomo 
także po 2 miałam rwanie 

ale hemoglobina za niska i hematokryt niski to anemia - żelazo! albo barszczyk czerwony z prawdziwych buraczków - poczytać, popytać
TSH 3,74 to też źle - tzn lekarz endo może powiedzieć że w normie ale dla zajścia w ciąże maks 2 powinno byc, także dziewczyny do lekarza raz dwa - jedna z drugą 

po tym jak straciłam Kornelie koleżanka mi powiedziała że jak bedę gotowa na kolejną ciąze to przynajmniej wiem że mi się uda od razu a tu proszę - już rok intensywnych starań + pół roku przed tym takim na luzie i co ? i dooopa :-(
a może mamy inną misje do spełnienia zanim zajdziemy w ciąże, także wypatrywać szczęśliwego losu od życia :-)
żadne mi się nie podobają bo są babcine! albo te co mi się widzą nie ma rozmiarówki albo nie dopnę się w cyckach!!!!!!!!!!!!!!!!! normalnie dostaje szału. Co do TSH i ciąży ja musiałam zejść z wynikiem - aby dostać zgodę lekarza na staranka poniżej 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!