reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

reklama
To ja dzień dobry mówię :tak:
Czy ja sobie radzę??? Chyba tak jak każda z nas...najgorszy jest czas fazy lutealnej, bo przeplata go mega wielka burza wątpliwości, nadziei, rozpaczy, aż po pogodzenie się z tym czego i tak nie zmienię... ja mam o tyle gorzej, że już praktycznie 4-5 dni po owu jestem na 100 % pewna czy coś jest na rzeczy czy nie... dlatego testów i BHCG unikałam ...w tym cyklu łudziłam się, że coś się ruszy no bo 2 już na diecie 2 na metformaxie i z monitoringiem ale...dupcia blada...Żyć dalej muszę... i macie rację...ja mam o tyle dobrze, że jeden cud już jest, jedno moje szczęście... i na prawdę to Wam należy się ukłon i SZACUN... bo ja bym chyba w psychiatryku skończyła gdybym o 1 dziecię tyle czasu miała się starać :baffled:

Ja wczoraj padłam o 21:30 i nawet pojęcia nie miałam kiedy małż z pracy wrócił:dry:...podejrzewam, że o tej co zawsze ale na prawdę jakby ktoś mnie odciął... nic...mógłby ze mną robić co tylko by chciał :happy2::tak:
MIŁEGO DNIA :-)

Cześć dziewczynki... :-)

Ja już w pracy, ale mam tą świadomość, że za 8 godz. zaczynam weekend :tak: i mam zamiar leniuchować (no może wykorzystam w tym czasie męża :-D)

reklama
Danao - 24 dc to bardzo szybko... obserwujesz się? Prowadzisz pomiary temp. Bo wiesz może coś nie teges z niedomogą lutealną!!! Tulę cię mocno,, trzymaj się!!!
Butterfly- cześć :-)
Sun- widzę, że myślimy o tym samym ...ja tylko oczy otworzyłam i moja pierwsza myśl to...jeszcze tylko dziś...i wolne... no ja męża nie wykorzystam bo mnie franca jutro zaleje :-(

Do góry