reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Danano, kwiatuszku przykro mi z powodu wstrętnej @ ... Tule mocno...

Anastazja moje problemy żolądkowo-jelitowe się już unormowały... czuję się dobrze.... Czekam na @ i znów w kolejnym cyklu monitoring... Zobaczymy jak to będzie :-)

reklama
Butterfly radzić sobie!!! ja bym za chinay nie przepuściła okazji do zaciążenia he he:-p, troszkę adrenalinki nie zaszkodzi:-)

Anastazja o matko :szok: ale wcześnie wstałaś, ale jak mus to mus. Dostałam zaproszenie, ale nic z tego bo już byłam zarejestrowana i musiałabym zakładac nowe konto.... a co do linii i granic to zgadzam się z Nikusią - samemu nie ustawisz:angry:. Mąż oczywiście będzie miał celibat, a co tam:-) niech magazynuje dobey sprzęt bo na pewno się przyda:-p

Dana choroba:-( trzeba przepędzić ją raz na zawsze:-), po za tym zaraz do ciebie dołączę:tak:

Kwiatuszek a jak temp dziś??? może akurat, ja tam bym siknęła a co:-D

Mary ????odpoczywasz jeszcze po relaksie z mężem???:-):-p

Dziś piekę drożdzóweczkę i już czuć zapach w całym domu - to mój debiut:sorry2:

Ostatnia edycja:
Danka - bo Ja Ci mówię - na wrzesień się szykuj :-p

Heh to był najczęściej powtarzany tekst na studiach w sesji letniej:-D:-D

Anastazja i masz rację, dla mnie dworzec w Katowicach jest totalnie pochrzaniony. Staram się go unikac jak ognia, ja tam się zawsze nabiegam i nadenerwuję jak nie wiem. A uzyskac jakieś sensowne informacje to naprawdę wielka sztuka

hej laseczki

ja z doskoku bo nadal mam siostrę z dziećmi , dzisiaj wieczorem wyjeżdzamy więc dopiero będę w poniedziałek ;-)
chcę tylko napisać ,że trzymam mocno kciuki za testujące nie długo :tak:a za staraczki owocnych wieczorów i nocek :tak::-D

miłego weekendu życzę :************

a tak na marginesie uuuwielbiam knedle <mniam,mniam>

reklama
Dzien dobry dziewczynki!

Przepraszam, ale nie mialam jak wleciec dzis. Rano wleciala kolezanka z synkiem na kawke, a zaraz moj M. wraca z pracy i bedziemy jezdzic, bo czas juz powoli brac sie za prawko!!! :baffled: Tak wiec wlece na dluzej jak tylko bede mogla, a teraz uciekam.

Buziaki!

Danao
- przykro mi z powodu @...

Do góry