reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Problemy z zajściem w ciążę :(((

Zara kogoś uduszę :-p:-p mam taaaaaaaaaaaaaaaaaką ochotę na knedle ze śliwkami , a nie mam jak pójść do sklepu :zawstydzona/y:
zuzanka - miałam się dawno spytać ale zapomniałam, co to są te spotkania?
mary - witaj :-)
danka - rozbawiłaś mnie :-D:-D nawet bym sobie tego nie skojarzyła, może dlatego że nigdy nie miałam przygotowań na wrzesień :-p
chyba jestem właśnie w trakcie OWU bo tak mi napier'''' lewy jajnik, odcinek lędźwiowy i ból w odbycie:szok::baffled::zawstydzona/y:
Jutro wyjeżdżamy do Bełchatowa, ło matko co za tydzień - non stop gdzieś jedziemy :-)

reklama
anastazja jeżdzimy na spotkania w Ośrodku Adopcyjnym :tak:jak wrócę i będziecie miały ochotę to Wam opowiem :tak:
danao tulę widzisz nie doczytałam :zawstydzona/y:
kwaituszekq :*

pamiętajcie nowy cykl nowa szansa najważniejsze,że jeszcze przychodzi ta podła wredna@ :baffled:;-)

uciekam ,pa,pa

Anastazja a ten dworzec w Katowicach juz skonczyli remontowac? Ja mieszkam 20km od Katowic;) Ale jakos tam nie jezdze, bo nie mam potrzeby. Najezdzilam sie tam do szkoly i do pracy;D

Roza tez lubie chinskie z fixu - robilam w poniedzialek;D

Caly dzien nie wchodzilam na forum i widze, ze reszta z was tez zabiegana;))) Ja caly dzien zakupy i sprzatanie;] A teraz bede malowac paznokcie bo jutro do znajomego na urodziny idziemy i trzeba jakos wygladac;D Chociaz szczerze powiedziawszy nie chce mi sie juz dzisiaj niccc ;)

Witam wieczornie!

Nie mialam jak wejsc wczesniej. Rano do 16 kolezanka, teraz brat mojego M. w gosciach u nas, i tak nam sie zeszlo. :happy: My jeszcze relaksik przed TV, ale zaraz idziemy spac.

Dobrej nocki!
Wlece jutro!

Dzien dobry kochane!

Jak Wam mija sobota? :-)
U nas relaksik, dostalam sniadanko niemal do lozka! :-) Mia dosypia pierwsza drzemke, a po poludniu my idziemy do kina, a Mia na kilka h do dziadka. :-)

Zuzanko
- pisz! Mam nadzieje, ze bylo dobrze!

A u mnie bol brzuszka, ale sama nie wiem, od czego. W czwartek potrenowalam, wiec moze to tylko to i nic innego... :confused: Czekam w kazdym razie na przyszly tydzien i testowanie... :zawstydzona/y:

reklama
hejka dziewczyny, mam nadzieje, ze mozna sie do was dolaczyc, tez juz jestem weteranka jeśli chodzi o starania (ponad 2 lata) i za soba mam juz 2 poronienia. po wykonaniu 100 badan, mniej i bardziej nieprzyjemnych lekarze nadal nie sa w 100% pewni co ze mna jest nie tak. bo ze cos jest nie tak to sa zgodni. teraz jestem w pierwszym cyklu stymulacji clo i menopurem, do tej pory samym clo probowali, ale endometrium mi sie drastycznie zmniejszylo, wiec zmienili sposob stymulacji. dzisiaj 5dc i zobaczymy co dalej...

Do góry